…maar ik help je wel! Sterker nog, ik zorg ervoor dat je goed te eten hebt, rustig kunt slapen en ga samen met je op pad. Loslopen mag je ook! Mocht je aangevallen worden door andere honden, of zelfs ‘hongerige wolven’, dan jaag ik ze voor je weg.

Angst in de schoenen…

…of ben je niet bang voor een mooie nieuwe salesjob? Als dat laatste het geval is geef ik accountmanagers en andere commerciële talenten het advies om onder het gordijn vandaan te komen. Er zijn namelijk tientallen aantrekkelijke vacatures beschikbaar, omdat het hoog tijd is voor veel bedrijven om juist nu de verkoopresultaten te vergroten.

Zullen we alvast even aanlijnen?
Dat houdt ons namelijk bij elkaar en zo kunnen we samen het juiste pad kiezen voor jouw carrière in sales.  Het aanlijnen begint hier.

Welkom! De koffie staat altijd voor je klaar en ook het cookie!

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.