Onze vacatures

ONZE VACATURES

CUSTOMER SUPPORT EMPLOYEE

Breda

Customer Support Employee – Breda (vacaturenr. 2022.0704 CB)

Als Customer Support Employee ben je verantwoordelijk voor de juiste en volledige terugkoppeling van vragen vanuit onze klanten. Je bent absoluut geen callcenter medewerker. Nee, jij neemt vanuit jouw kennis en kunde klantvragen aan per telefoon en e- mail, onderhoudt het contact met de klant en stemt zo nodig af met de betrokken afdelingen. Jij bent een echte spil in het web. In geval van meer complexe cases, zoek je sparring met je leidinggevende. Je voert zelfstandige en uitvoerende taken uit naar de gestelde werkprocessen en systemen. Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en oplossingsgericht.

Sales Support Medewerker – Rotterdam/Breda (vacaturenr. 2022.0703 CB)

Als Business Support Employee ben je verantwoordelijk voor het offerte- en order proces. Je werkt nauw samen met zowel je toegewezen sales team(s) als ook de interne afdelingen. Je ondersteunt accountmanagers bij het maken van de juiste configuraties, calculaties, offertes en vraagt credit checks aan. Daarnaast controleer jij of orders juist en volledig zijn en keurt deze goed, om ze vervolgens door te zetten naar de afdeling Inkoop of Lease.

Accountmanager Buitendienst – Rotterdam/Breda/Eindhoven/Limburg (vacaturenr. 2022.0702 CB)

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe zakelijke relaties en op het onderhouden van bestaande relaties binnen jouw eigen regio. Je hebt hierin als Accountmanager een regierol. Dit betekent dat je voor de prospect en bestaande relatie het belangrijkste aanspreekpunt bent voor onze dienstverlening.

Accountmanager Inside Sales – Breda (vacaturenr. 2022.0701 CB)

Als Accountmanager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het onderhouden van bestaande relaties en werven van nieuwe zakelijke relaties. Je zult zowel werkzaam zijn op het hoofdkantoor als een of meerdere vestigingen afhankelijk van je woonplaats en je maakt onderdeel uit van een energiek team.

Commercieel Medewerker Binnendienst (vacaturenr. 2022.0502 AT)

Als commercieel medewerker binnendienst onderhoud je contacten met (potentiële) klanten wereldwijd. Samen met ervaren accountmanagers informeer en adviseer je hen over onze producten en diensten. Je zet de klantwensen en – behoeften om naar verkoopprognoses en offertes. Je bent service gericht en in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Intern onderhoud je veel contact met collega’s van de afdeling verkoopplanning en werk je nauw samen met directe collega’s van de verkoop- en productieafdeling(en). Daarnaast houd je klantgegevens up-to-date in het CRM-systeem, bewaak je het orderproces en ben je medeverantwoordelijk voor het aftersales traject.

Accountant / Boekhouder (vacaturenr. 2022.0501 CL)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct en accuraat voeren van de boekhouding van het bedrijf. Afhandelen en verantwoorden van alle (of een deel van de) verschillende boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot de financiële bewegingen van het bedrijf (algemeen, analytisch, derden, uitbetalingen, vaste activa, kasstromen enz.) die volgen vanuit de verschillende afdelingen van het bedrijf, klanten, leveranciers, overheidsdiensten enz. Assisteren bij de afsluitingen van de maand / het jaar en de opmaak van de (geconsolideerde) jaarrekeningen.

Accountmanager Binnendienst Fulltime / Parttime Leiden (Vacaturenummer 2021.0605 WR)

Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdaging?

Ben jij de volgende aanwinst voor deze groeiende onderneming in Leiden?
Sterk aan de telefoon, gedreven in het adviseren van bestaande en nieuwe klanten, dan gaan we graag met je in gesprek.

Sales Executive Growth (Vacaturenummer 2022.0302 DB)

Wij zijn op zoek naar een accountmanager buitendienst.
Een ondernemende rol waarbij nieuwe ideeën, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen jouw succes bepalen. Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van kandidaten in de bouw en technische sector. Je gaat je focussen op uitzenden, werving & selectie, detachering én leer/ werk trajecten. Deze leer/ werk trajecten worden gevolgd vanuit een nieuw opleidingscentrum in Geldermalsen.

Sales Development Representative (Vacaturenummer 2022.0301 DB)

In de functie van Sales Development Representative (SDR) speel je een zeer belangrijke eerstelijnsrol binnen onze Sales organisatie om nieuwe opportunity’s te ontdekken. Je wordt onderdeel van een enthousiast team dat bestaat uit gepassioneerde mensen die een gemeenschappelijke interesse delen in het oplossen van problemen met behulp van data. Het Growth team bestaat uit meerdere Sales Development Reps, 5 Sales Executives en 5 Enterprise Sales Executives. In de SDR functie rapporteer je direct aan de Sales Leader Growth. Samen zullen jullie de groei van de organisatie in goede banen leiden.

Accountmanager Bouw en Techniek (Vacaturenummer 2022.0201 JB)

Wij zijn op zoek naar een accountmanager buitendienst.
Een ondernemende rol waarbij nieuwe ideeën, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen jouw succes bepalen. Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van kandidaten in de bouw en technische sector. Je gaat je focussen op uitzenden, werving & selectie, detachering én leer/ werk trajecten. Deze leer/ werk trajecten worden gevolgd vanuit een nieuw opleidingscentrum in Geldermalsen.

Corporate Recruiter (Vacaturenummer 2022.0101 NS)

In deze veelzijdige rol heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en is geen dag hetzelfde. Doordat jij nauw samenwerkt met de collega’s van Accountmanagement, ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers en ben je in staat om de juiste kandidaten aan dit bedrijf te binden.

Accountmanager Amsterdam (Vacaturenummer 2022.0102 NS)

Als Accountmanager bij ben je verantwoordelijk voor de klanten, professionals en prospects. Vanuit een 360 graden benadering zorg jij voor het onderhouden en uitbreiden van jouw klantenportfolio. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de door jou ingezette professionals en sparringpartner voor opdrachtgevers.

Recruiter Bouw en techniek (Vacaturenummer 2021.0202 JB)

Wij zijn op zoek naar een recruiter Bouw en Techniek. Een creatieve rol waarbij enthousiasme, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen jouw succes bepalen. Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten in de bouw en technische sector. Je gaat je focussen op uitzenden, werving & selectie, detachering én leer/ werk trajecten. Deze leer/ werk trajecten worden gevolgd vanuit een nieuw opleidingscentrum in Geldermalsen.

Junior Accountmanager Inside Sales (Vacaturenummer 2021.1203 CB)

Als junior accountmanager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het onderhouden van bestaande relaties en werven van nieuwe zakelijke relaties. Je zult zowel werkzaam zijn op het hoofdkantoor als een of meerdere vestigingen afhankelijk van je woonplaats en je maakt onderdeel uit van een energiek team.

Accountmanager (Vacaturenummer 2021.1202 PT)

Voor deze succesvolle internationale ICT-aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Toegangscontrole en Personeelsplanning zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Heb je commercieel inzicht en ben je een echte bruggenbouwer? Zou jij willen groeien op het gebied van accountmanagement en je kennis en kunde op dit gebied verder willen ontwikkelen?

Technisch Commercieel Adviseur Buitendienst (Vacaturenummer 2021.1109)

Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Zie jij een uitdaging in het werven van nieuwe relaties? Heb jij de gunfactor en vind je het leuk om je productkennis over te dragen aan je bestaande klanten? Ben je opzoek naar een bedrijf dat groeit in de Benelux? Laat jij je niet uit het veld slaan bij een tegenslag, maar zie jij dit als een kans om van te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Customer Support Professional Zwolle, Utrecht, Delft en Eindhoven (Vacaturenummer 2021.1107)

Elke klant tevredenstellen met de juiste hulp voor zijn of haar vraag? Daar kom jij als Customer Support Professional graag je bed voor uit. Bij deze organisatie denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. En waar je carrière eindigt? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. 1.850 ondernemende collega’s gingen je al voor. Doe je mee?

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: