Onze vacatures

ONZE VACATURES

Accountmanager Binnendienst (Vacaturenummer 2021.0605)

Ben jij een commercieel talent en op zoek naar een uitdaging?

Ben jij de volgende aanwinst voor deze groeiende onderneming in Leiden?
Sterk aan de telefoon, gedreven in het adviseren van bestaande en nieuwe klanten, dan gaan we graag met je in gesprek.

Tech Recruiter (Vacaturenummer 2021.0604)

For our fast-growing company, we need to expand our HR-team with an enthusiastic, result-driven and accurate Tech Recruiter. We are looking for a strong communicator, who has excellent organising and networking skills. As a member of our small team (4), you will work in close contact with the Lead Recruiter and HR Business Partners to become successful.

Accountmanager (IT) Haarlem/Amsterdam (Vacaturenummer 2021.0603)

We zoeken iemand met een creatieve geest met focus en strategisch inzicht in het benaderen het opbouwen van een zakelijke relatie. Kortom, we zijn op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en energieke Accountmanager (IT) om ons team te komen versterken.

Deze rol biedt een uitstekende gelegenheid om het succes van onze klanten te beïnvloeden. De ideale kandidaat is proactief, heeft doorzettingsvermogen en gedijt goed in een scale up organisatie. We willen dat je succesvol bent en zullen je daarbij de nodige middelen bieden, er wordt echt wel veracht dat je hierin een self starter bent.

Inside Sales Accountmanager Haarlem/Amsterdam (Vacaturenummer 2021.0602)

Als Inside Sales Accountmanager kom je te werken binnen een jonge en dynamische omgeving. Samen met het team beheer je een bestaande klantenportefeuille en je kwalificeert en volgt leads op vanuit de klant en organisatie.

Het team verwacht dat jij enthousiasme en doorzettingsvermogen met je meebrengt voor het verder uitbouwen van het klantenportfolio en weet hoe je van een lead een deal maakt. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Dankzij jou krijgen we inzicht in de business strategieën van onze klanten en de daarop aansluitende wensen.

Accountmanager Buitendienst regio Utrecht/Amsterdam (Vacaturenummer 2021.0601)

Ben jij op zoek naar een uitdagende salesfunctie?
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de regio Utrecht / Amsterdam.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe zakelijke relaties en het onderhouden van bestaande relaties. Je hebt als accountmanager een regierol, wat betekent dat je voor prospects en klanten het belangrijkste aanspreekpunt bent.

Channel Development Manager (Vacaturenummer 2021.0402)

Ben jij een bruggenbouwer tussen (inter)nationale partners?

Wij zoeken een Channel Development Manager.

Bij deze opdrachtgever ontwikkelen ze producten om organisaties efficiënter te laten werken en communiceren middels digitale middelen. Zij zijn momenteel hoofdzakelijk actief in de BeNeLux, het Verenigd Koningrijk, Duitsland en Denemarken. Daarnaast hebben ze expansiedrift naar andere landen.

Sales Accountmanager Overijssel (Vacaturenummer 2021.0409)

Voor een opdrachtgever die zich specialiseert in het werven en selecteren van vakmensen binnen de transport & logistiek branche zijn wij op zoek naar een accountmanager buitendienst (regio Overijssel), die gedreven wordt door doelstellingen en het behalen van targets.

Recruitment Consultant IT (Vacaturenummer 2021.0408)

Ben jij op zoek naar een baan als IT Recruitment Consultant? Wil je kandidaten matchen & begeleiden? Heb je de voorkeur om dat te doen in een leuk, gezellig en gedreven team? Wil je vrijheid in je werk en een flexibele werkgever? Stop maar met zoeken en gewoon even reageren!

Recruiter regio IJsselstein (Vacaturenummer 2021.0402)

Een leuke gevarieerde functie met veel uitdaging. Ga je aan de slag als recruiter in IJsselstein? Dan werk jij samen met collega’s die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden ze net zo belangrijk. Ben jij de recruiter die wij zoeken?

Accountmanager Binnendienst (vacaturenummer 2021.0301 SN)

Carrièrekansen voor te gekke zelfstandigen! Ben je accountmanager en heb je toevallig ervaring in de kappersbranche?

En ben jij daarnaast voor minimaal 24 uur per week beschikbaar en ZZP’er? Dan zoeken wij jou!

Accountmanager Binnendienst Rotterdam (vacaturenummer 2020.0906 CM)

Ben jij communicatief erg vaardig, gedreven én weet je van aanpakken?
En heb jij ervaring in de internationale vleeshandel?

Onze opdrachtgever, gevestigd op de mooiste plek in Rotterdam is op zoek naar een accountmanager binnendienst.

Recruitment Consultant Rotterdam Centrum (Vacaturenummer 2020.0703)

Voor een Internationaal Recruitment Consultancy zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst.
Ben jij op zoek naar een mooie salesjob in het centrum van Rotterdam?

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact

%d bloggers liken dit: