Ze zijn enorm sterk en volhardend. Geconcentreerd wachten ze tot het juiste moment om toe te slaan. Razendsnel en boordevol energie gaan ze recht op hun doel af. Ze overleven door vallen en opstaan en gaan, alleen als het nodig is, in gevecht met soortgenoten. Als ze eenmaal iets te pakken hebben laten ze het niet meer los. Het doel is bereikt, de buit is binnen!

Hongerige wolven…
We willen ze overal aan het werk zien in Nederland. Het zijn professionele salespersonen die al deze kenmerken hebben en zich als ware ‘hunters’ gedragen. Lees de inleiding nog maar eens terug. Het zijn mensen die altijd hongerig zijn naar resultaat en graag hun eigen carrièrepad uitstippelen. 

Sommige wolven zitten echter gevangen
Helaas zijn er hunters die geen hunters meer zijn, maar het wel graag zouden willen. Ze zitten gevangen in de dagelijkse sleur, waarbij salestrajecten te lang duren en er steeds minder zelf gejaagd kan worden. Oorspronkelijk waren ze buiten, in het veld, te vinden. Tegenwoordig blijven ze binnen om te werken aan aanbestedingen en het beantwoorden van vragen in saaie, taaie documenten. In feite worden ze gevoerd door de roedel, de Tenderdesk afdeling, als wolven in een kooi. De spanning ontbreekt, het salaris wordt door iemand anders bepaalt.

Voldoende vrijheid?
Natuurlijk bepaal je zelf of je meer een ‘hunter’ of relatiebeheerder bent. Voor beide kwalificaties hebben we een ruim aanbod van prachtige salesjobs. Er zullen salespersonen zijn die meer uitgedaagd willen worden en op zoek zijn naar een nieuw jachtgebied. Soms is het namelijk best fijn om eens achter iets anders aan te rennen en wat anders op het menu te hebben staan.

Kom in onze roedel
Jagen op business hebben we zelf ook jarenlang gedaan. Bellen, canvassen, afspraken maken, gesprekken voeren, overtuigen, winnen en resultaat neerzetten zijn bekende begrippen bij ons. Daarin zit het verschil. Daardoor kunnen we je in contact brengen met interessante bedrijven uit ons grote netwerk die bij jou passen. Eens zien of er ergens een klik voor jou is? 

We gaan discreet om met jouw persoonlijke informatie en kunnen je desgewenst ook coachen op het gebied van extra salestraining.

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.