Een scherp team ontstaan vanuit de praktijk…

Target Recruiters

“Dat kan echt beter!” met die gedachte begon ons oorspronkelijke idee. Waarom was het zo dat ondernemers veel geld uitgaven aan het verkrijgen van nieuwe saleskandidaten terwijl ze vaak na enkele weken alweer van de loonlijst verdwenen? Dat zagen we in de praktijk, nog voordat Target Recruiters was opgericht. Het antwoord bleek eenvoudig te zijn. Wat je nodig hebt om succesvol de juiste salesmensen aan te kunnen bieden moet je zelf eerst ervaren hebben. Anders loop je de kans dat de cv’s alleen maar op papier kloppen en je onnodig teveel koppen koffie drinkt en vooral veel geld uitgeeft.

Een open, eerlijke maar vooral scherpe aanpak
Door onze jarenlange sales- en HR-ervaring letten we net even scherper op dan anderen. Het is de combinatie van passie voor sales en ervaring in personeelsmanagement die zorgt voor een doelgerichte aanpak. Waar we scherp op letten? Natuurlijk op houding en gedrag, want we willen zelf energie krijgen van onze kandidaten. Is het iemand die afwacht of aanpakt, introvert of extrovert is? We houden van mensen met een creatief brein die passievol willen ondernemen. Pas als we zelf een prettig en positief gesprek ervaren hebben zetten we een sales kandidaat bij een nieuwe werkgever aan tafel. Scherp toch?

Wil je zelf op scherp gezet worden?
Stuur een e-mail naar info@targetrecruiters.nl of neem contact met ons op. Voor uitdagende salesbanen zijn er vacatures genoeg.
En de lijnen zijn kort omdat we zelf ook scherp in ons aanbod willen blijven.

Over ons

Maurice Schill

“Als je echt goed bent in sales verdien je een topbaan.”

Dat is wat mijn dagelijkse drijfveer is en waar ik graag bij help. Na bijna 25 jaar sales ervaring ben ik samen met Shilo van Holst Target Recruiters gestart.

Ik heb hoofdzakelijk in de buitendienst gewerkt in zeer competitieve branches, onder andere de printermarkt,  waar je hard moet werken om het verschil te maken. Al deze sales ervaringen gebruik ik overigens ook om in de praktijk accountmanagers en business development managers te coachen. Door met hen mee te gaan kom ik erachter of iemand echte interesse in klanten toont en de juiste gesprekspartner is om meer business te genereren.

Shilo van Holst

“Als je kandidaten op hun gemak stelt haal je meer uit een goed gesprek en kom je achter hun drijfveren en ambities”

Omdat ik na mijn opleidingen aan de slag ben gegaan in diverse sales ondersteunende functies kan ik mij goed in sales functies verplaatsen. Beldagen begeleiden, offertes schrijven en canvassdagen organiseren heb ik allemaal van dichtbij meegemaakt. Door goed te luisteren en veel aandacht te geven aan het menselijke aspect krijg ik elke dag veel energie terug van onze kandidaten. De persoonlijke aanpak, het altijd doorvragen en klanten op nummer één plaatsen is iets wat ik van Maurice geleerd heb. Na 10 jaar samenwerken was de stap naar Target Recruiters dan ook zo gezet.

Daarnaast ben ik in het verleden actief geweest bij een organisatie in personeelsbemiddeling binnen de zorg. Dat heeft mij geleerd de juiste vragen te stellen, snel te handelen en altijd eerlijk en transparant te zijn naar kandidaten. Het is bijzonder fijn om ook die ervaringen te kunnen inzetten bij Target Recruiters.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact