Werving inside sales

Target Recruiter & werving inside sales

Voor inside sales heb je een speciaal talent nodig. Waar je normaal gesproken indruk maakt met je geweldige verschijning, moet je voor inside sales je verkooptechnieken via de telefoon, e-mail of het internet laten zien. Dit is niet altijd even makkelijk. Bij Target Recruiters richten wij ons op werving inside sales. Zowel werkzoekenden als bedrijven die een sales talent zoeken zijn bij ons van harte welkom. Wij maken graag kennis met je en zullen ons uiterste best doen om jou te matchen met jouw droombaan of een voorbeeldige werknemer die floreert met de inside sales binnen jouw bedrijf.

Werving en selectie inside sales via onze website en netwerk

De werving en selectie inside sales vindt plaats via onze website en binnen ons netwerk. Zo kunnen werkzoekenden en werkgevers zich aanmelden of ons contacteren. Na een kennismakingsgesprek zullen wij op zoek gaan naar de perfecte match. Voor bedrijven kunnen wij bijvoorbeeld de gehele werving en selectie procedure uit handen nemen. Van het opstellen van de functieomschrijving tot het voeren van de eerste gesprekken: wij helpen jou graag. Doordat wij ruime ervaring hebben binnen de sales, hebben wij een perfect oog voor welke kandidaat geschikt zou zijn voor de functie.

Maak kennis met ons werving en selectiebureau inside sales

Maak kennis met ons werving en selectiebureau inside sales door onze website te bezoeken. Hier stellen de oprichters, Maurice Schill en Shilo van Holst, zich kort voor. Daarnaast vind je op de website praktische informatie over ons en onze werkwijze. Zo zijn wij niet alleen een werving en selectiebureau, wij verzorgen ook sales trainingen. Deze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Op het gebied van inside sales gaan de ontwikkelingen namelijk razendsnel. Het is daarom belangrijk om jezelf altijd te blijven uitdagen. Target Recruiters helpt je daar graag bij. Kijk dus op de website of contacteer ons direct voor meer informatie!

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact