Werving en selectie Woerden

Werving en selectie Woerden geregeld door Target Recruiters

Iemand vinden die jouw team komt versterken kan zijn als zoeken naar een speld in de hooiberg. Hoewel je op een vacature soms honderden reacties krijgt, lijkt die ene salestijger er maar niet tussen te zitten. En als je besluit om –na heel veel gesprekken en kopjes koffie- toch iemand aan te nemen, blijkt de samenwerking in praktijk wellicht niet te werken. Target Recruiters biedt hier de oplossing voor. Wij nemen de werving en selectie Woerden namelijk helemaal van je over. Van het opstellen van een functieomschrijving tot aan de administratieve afhandeling: wij zorgen er voor dat alles geregeld wordt.

Ruime ervaring met selectie en werving Woerden

Target Recruiter heeft een ruime ervaring met selectie en werving Woerden in de sales business. Doordat wij zelf jarenlang in de branche hebben gewerkt, weten wij precies aan welke eisen een sales talent moet voldoen. Zo kijken wij verder dan een CV. Veel belangrijker zijn immers iemands verkooptechnieken, mentaliteit en uitstraling. Een echte salestijger heeft namelijk geen 9 tot 5 spirit en durft out of the box te denken. Wij zoeken voor jou iemand die aan de functie-eisen voldoet en bij jouw bedrijf past. Dit doen wij onder andere door ons eigen netwerk met sales experts raad te plegen.

Persoonlijk gesprek met werving en selectiebureau Woerden

Tijdens een persoonlijk gesprek nodigen we je graag uit om kennis te maken met ons werving en selectiebureau Woerden. Wij drinken graag een kopje koffie met je en brainstormen met je mee over hoe je de sales in je bedrijf kunt verhogen. Zo zoeken wij niet alleen die ene speld in de hooiberg voor je, we adviseren je ook graag over andere zaken. Tot slot organiseren wij uitdagende sales trainingen. Deze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Kijk ook even op onze website of social media als je een beeld van ons wilt krijgen of contacteer ons direct. Tot snel bij Target Recruiters!

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact