Werving en selectie Nieuwegein

Werving en selectie Nieuwegein in de sales

Voor werving en selectie Nieuwegein in de sales business ben je aan het goede adres bij Target Recruiters. Wij zijn experts in het verbinden van talenten met bedrijven en kennen de sales business op ons duimpje. Doordat wij zelf jarenlang werkzaam zijn geweest in de branche, weten wij precies waar wij als werving en selectiebureau op moet letten. Zo kijken wij een stuk verder dan een sollicitatiebrief en CV. Binnen de sales draait het namelijk ook om mentaliteit, energie en motivatie. Het beheersen van verkooptechnieken, een vlotte babbel en charisma zijn een stuk belangrijker dan welke andere vaardigheid dan ook.

Selectie en werving Nieuwegein voor werkzoekenden en bedrijven

De selectie en werving Nieuwegein doen wij via onze website en ons netwerk. Zowel werkzoekenden als bedrijven kunnen wij hierdoor vaak direct helpen. Zo hebben wij voor sales talenten een aantal openstaande vacatures op de website geplaatst. Zit jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Zodra we een leuke vacature vrij krijgen, kunnen we jou direct contacteren. Werkgevers helpen wij door diverse kandidaten te werven en te selecteren. Wij nemen hierbij de hele procedure uit handen. Jij hoeft zelf nergens meer aan te denken en krijgt vanzelf bericht als er een aantal geschikte kandidaten zijn gevonden.

Lees meer over ons werving en selectiebureau Nieuwegein

Op onze website lees je meer over ons werving en selectiebureau Nieuwegein. Zo vertellen we online meer over onze achtergrond en ervaring in de sales. Daarnaast leggen we uit wat je precies van ons kunt verwachten en waar we je mee kunnen helpen. Zo organiseren wij tevens sales trainingen. Tijdens deze trainingen kan iedereen (ongeacht niveau of vooropleiding) zijn verkooptechnieken en vaardigheden leren verbeteren. Wij werken hierbij in kleine groepen en zijn praktijkgericht. Uiteraard kun je voor meer informatie of om direct zaken te doen ons ook contacteren. Via de telefoon, e-mail of op ons kantoor staan we je graag te woord.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact