Werving sales

Werving sales en een perfecte match

Werving sales verloopt net wat anders dan werving voor andere bedrijfstakken. Binnen de sales draait het namelijk allemaal om mentaliteit, energie en uitstraling. Niet alleen het CV moet er uit springen, ook iemands persoonlijkheid moet indruk maken. Bij Target Recruiters hebben wij oog voor talent en weten we als geen ander hoe de business in elkaar steekt. Wij kunnen hierdoor perfect werkzoekenden matchen met werkgevers. We nemen hierbij graag het hele werving- en selectieprocedure van je over. Dit bespaart jou tijd, geld en ontzettend veel koppen koffie. Wij garanderen jou bovendien een kandidaat die echt geschikt is voor de functie en past binnen jouw bedrijf.

Target Recruiters neemt de werving en selectie sales van jou over

Tijdens onze procedure werving en selectie sales nemen wij alle belangrijke taken van je over. Zo stellen wij een functieprofiel samen, plaatsen we de vacature op verschillende websites en selecteren wij een aantal geschikte kandidaten voor jou. Bovendien kunnen wij ook de administratieve afhandeling voor jou verzorgen. Uiteraard houden we tijdens het proces contact met jou, luisteren we goed naar jouw wensen en eisen en kunnen we jou adviseren. Wellicht zijn gedetacheerde medewerkers een optie. Gedetacheerde medewerkers hebben vaak meer binding met een bedrijf dan een tijdelijke uitzendkracht en zijn in verhouding goedkoper dan het aannemen van vast personeel.

Werving en selectiebureau sales met een passie voor de business

Target Recruiters is een werving en selectiebureau sales met jarenlange ervaring in de business. Oprichters Maurice Schill en Shilo van Holst hebben zelf namelijk met veel plezier in de sales en HR gewerkt. Naast dat beide een passie voor sales hebben, hebben ze een gedeelde missie. Maurice en Shilo willen namelijk graag de perfecte match maken tussen werkzoekenden en bedrijven. De werkwijze hierbij is open, transparant en eerlijk. Ben je benieuwd naar ons achtergrondverhaal of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via de e-mail of telefoon vertellen we je graag meer of nodigen we je uit op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact