Werving en selectie Randstad

Werving en selectie Randstad bij Target Recruiters

Sales is een vak waar je passie voor moet hebben. Lang niet iedereen is namelijk geschikt om op een overtuigende maar toch prettige manier sales targets te behalen. Ben jij een echte salestijger die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij een bedrijf die op zoek is naar een gemotiveerd en talentvolle sales expert? Maak dan kennis met Target Recruiters. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van talenten met bedrijven in de sales business. Voor werving en selectie Randstad kun je bij ons bij uitstek terecht. Wij kennen de sales business (en alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in deze branche) namelijk als geen ander.

Wij verzorgen de selectie en werving Randstad

De selectie en werving Randstad doen wij via onze website, ons netwerk en externe websites. Allereerst roepen wij bijvoorbeeld alle sales dames en heren die op zoek zijn naar een nieuwe baan zich aan te melden op de website. Hier kun je zowel solliciteren op openstaande vacatures als een open sollicitatie doen. Door je aan te sluiten bij ons netwerk, kunnen wij nog sneller werkzoekenden en werkgevers matchen. Daarnaast selecteren en werven wij via externe websites. Wij nemen hierbij alle taken van het bedrijf over. Van het opstellen van een functieomschrijving tot het selecteren van de meest geschikte kandidaten.

Target Recruiters: werving en selectiebureau Randstad

Voor meer informatie over ons werving en selectiebureau Randstad raden we je aan om ons vrijblijvend te contacteren. Wij vertellen je graag meer over onze werkzaamheden en visie. Daarnaast vind je op de website alvast wat informatie over ons team. Zo hebben wij, Maurice Schill en Shilo van Holst, ruim 25 jaar in de sales gewerkt. Wij kennen hierdoor de klappen van de zweep en weten jou als geen ander te adviseren. Niet alleen helpen we jou bij het vinden van een sales job of een sales talent, we bieden jou ook sales trainingen om je verkooptechnieken te verbeteren. Wacht dus niet langer en geef je carrière of bedrijf een boost door in zee te gaan met Target Recruiters!

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact