Werving en selectie Leiden

Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie Leiden

Iedere werkgever weet hoeveel tijd er in het werven en selecteren van nieuwe arbeidskrachten gaat zitten. Want van het maken van een pakkende functieomschrijving tot aan het voeren van tientallen gesprekken: die ene geschikte kandidaat vind je niet zomaar. Target Recruiters helpt jou daarom graag bij de werving en selectie Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in de sales business en kennen jouw vakgebied op ons duimpje. Wij weten bovendien als geen ander aan welke strenge eisen potentiële kandidaten moeten voldoen. Na onze werving en selectie procedure, stellen we dan ook alleen de beste sales talenten aan je voor.

Target Recruiters verzorgt de selectie en werving Leiden

De selectie en werving Leiden doen wij zowel via onze eigen website en connecties als via externe banensites. Wij nemen hierbij alle belangrijke taken voor je uit handen. Zo beginnen wij met het maken van een functieomschrijving, spitten wij de sollicitatiebrieven voor je door en selecteren we serieuze en geschikte kandidaten. We kijken hierbij uiteraard een stuk verder dan alleen een sollicitatiebrief en CV. Binnen de sales zijn het namelijk iemands energie, motivatie, persoonlijkheid en mentaliteit die de doorslag geven. Tot slot kunnen wij het proces voltooien en ook de administratieve afhandeling voor je verzorgen.

Werving en selectiebureau Leiden met meer dan 25 jaar ervaring

Target Recruiters is een werving en selectiebureau Leiden met meer dan 25 jaar ervaring in de sales business. Doordat wij zelf in diverse branches hebben gewerkt, kunnen wij ons prima inleven in jouw situatie. Dit betekend dat we jou niet alleen de beste krachten kunnen toesturen, maar ook kunnen adviseren op zakelijk gebied. Daarnaast organiseren wij sales trainingen op allerlei niveaus. Deze trainingen zijn geschikt voor zowel jouzelf als je teamleden. Bekijk voor meer informatie onze website of contacteer ons direct via de e-mail of telefoon. We horen graag van je.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact