Werving en selectie Hoofddorp

Werving en selectie Hoofddorp sales business

Voor werving en selectie Hoofddorp in de sales business ben je aan het goede adres bij Target Recruiters. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verbinden van sales talenten met bedrijven. Wij maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring. Doordat wij zelf ruim 25 jaar werkzaam zijn geweest in verschillende branches, kennen wij als geen ander de klappen van de zweep. Wij weten waar je als werknemer aan moet voldoen en weten wat een werkgever nodig heeft. Wij helpen daarom graag bij het maken van de perfecte match. Ons target is jouw sales (baan)!

Selectie en werving Hoofddorp via Target Recruiters

Target Recruiters neemt graag de gehele selectie en werving Hoofddorp van jou over. Zo vind je op onze website al direct diverse openstaande vacatures. Geïnteresseerde kandidaten kunnen bovendien een open sollicitatie opsturen. Zodra wij een leuke vacature tegenkomen, zullen wij jou benaderen. Ook voor jouw bedrijf kunnen we een vacature op onze website plaatsen en ons bestand raadplegen. Daarnaast zullen we de vacature op andere websites plaatsen en een selectie van kandidaten maken. Naast dat jij hierdoor veel tijd bespaart, weet je zeker dat we alleen de echt interessante en serieuze sollicitanten naar je doorsturen.

Maak kennis met ons werving en selectiebureau Hoofddorp

Wil je kennis maken met ons werving en selectiebureau Hoofddorp? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Hier stellen wij onszelf kort voor en lees je meer over onze diensten. Zo zijn wij niet alleen erg goed in het matchen van werkzoekenden en werkgevers, maar geven wij ook sales trainingen. Wij gebruiken onze eigen ervaring en kennis namelijk graag om jou en je bedrijf te laten floreren. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk ook vrijblijvend contacteren. We zijn bereikbaar via de e-mail of telefoon en nodigen je graag uit op ons kantoor. Onder het genot van een kopje koffie beginnen we graag met zaken doen.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact