Werving en selectie Hilversum

Werving en selectie Hilversum in de sales business

Sales is de specialiteit van Target Recruiters. Wij verzorgen daarom met veel passie de werving en selectie Hilversum in de sales business. Want of je nu op zoek bent naar een nieuwe sales job of naar nieuw talent die jouw team komt versterken: wij hebben de juiste connecties en helpen jou graag op weg. Zowel werknemers als werkgevers zijn dan ook van harte welkom bij Target Recruiters. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij een oog voor talent en verbindingen ontwikkeld. Wij weten hierdoor precies de juiste match te maken voor elke functie en elk bedrijf.

Lees meer over de selectie en werving Hilversum

Op onze website vertellen we meer over de selectie en werving Hilversum die wij uitvoeren. Zo kunnen geïnteresseerden alvast vacatures bekijken of een open sollicitatie opsturen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw sollicitatie te bespreken. Werkgevers kunnen online meer lezen over onze achtergrond en werkwijze of ons direct contacteren. Via de e-mail, een telefoongesprek of een persoonlijke meeting vertellen we je graag meer over onze werving en selectie procedure. En misschien hebben we direct een aantal geschikte kandidaten in ons bestand die we aan je kunnen voorstellen!

Target Recruiters is een werving en selectiebureau Hilversum

Target Recruiters is een werving en selectiebureau Hilversum die zich richt op het verbinden van werkzoekenden met bedrijven. Daarnaast delen we onze kennis graag met jou via sales trainingen. Deze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus en zijn ideaal als jij je verkooptechnieken wilt verbeteren. Naast dat een training van Target Recruiters mooi staat op je CV, zul je zien dat je er in de praktijk veel aan zult hebben. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of contacteer ons direct. We zien je graag terug bij Target Recruiters.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact