Werving en selectie Den Haag

Target Recruiters verzorgt werving en selectie Den Haag

Target Recruiters helpt jou bij het vinden van een baan in de sales. Naast dat wij ruime kennis en ervaring hebben in de sector, hebben wij de juiste connecties. Wij zorgen er hierdoor voor dat de deuren voor jou open gaan. Zo verzorgen wij voor verschillende bedrijven de werving en selectie Den Haag. Dit houdt in dat je bij ons solliciteert, wij kennis met jou maken en wij jou eventueel voorstellen aan een bedrijf. En mocht die ene baan nou aan jouw neus voorbij gaan, wees dan niet getreurd. Wij hebben namelijk nog veel meer interessante vacatures in ons bestand. Samen zoeken we verder naar jouw droombaan in de sales!

Selectie en werving Den Haag onder het genot van een kopje koffie

De selectie en werving Den Haag voeren wij uit voor verschillende bedrijven én verschillende functies. Of je nu een junior bent of een ervaren sales manager: wij helpen jou graag. Upload bijvoorbeeld direct je CV. Zo kunnen wij jou contacteren zodra er een leuke vacature vrij komt. Een andere optie is om bij ons langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Onder het genot van een kopje koffie maken we graag kennis met jou. Misschien kunnen we je direct een vacature voorleggen of wat tips geven. Zo verzorgen wij ook sales trainingen, waarmee jij jouw CV een flinke boost kunt geven.

Contacteer het werving en selectiebureau Den Haag

Target Recruiters is een werving en selectiebureau Den Haag opgericht door Maurice Schill en Shilo van Holst. Beide hebben jarenlang in verschillende branches van de sales gewerkt. Wij kennen hierdoor de klappen van de zweep en weten precies waar een werkgever op let. Wij geven jou daarom graag persoonlijk advies en helpen jou op weg naar een succesvolle carrière. Meer informatie over ons en onze werkwijze vind je op de website. Online kun je tevens direct je CV uploaden en vacatures bekijken. Heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek plannen? Bel of e-mail ons dan. Wij staan voor je klaar.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact