Werving en selectie Amstelveen

Target Recruiters verzorgt de werving en selectie Amstelveen

Van urenlang sollicitatiebrieven doorspitten tot aan tientallen kopjes koffie drinken met mogelijke kandidaten: in de werving en selectie van nieuwe krachten gaat ontzettend veel tijd zitten. Tijd die jij liever besteedt aan andere bezigheden. Target Recruiters neemt daarom de gehele werving en selectie Amstelveen voor jou uit handen. Van het plaatsen van de vacature online tot aan het selecteren van de beste kandidaten: jij hoeft zelf nergens meer aan te denken. Wij hebben bovendien een oog voor talent. Wij weten vaak goed in te schatten of iemand binnen jouw bedrijf en functie past. Op deze manier selecteren we snel en effectief een aantal kandidaten.

Online selectie en werving Amstelveen

Onze selectie en werving Amstelveen begint op onze website. Hier plaatsen we regelmatig leuke vacatures en kan iedereen die geïnteresseerd is in een sales job een open sollicitatie insturen. Wij hebben inmiddels een bestand aan kandidaten opgebouwd, waarvan we wellicht direct een aantal aan jou voor kunnen stellen. Zo niet, dan gaan we verder zoeken. Zo plaatsen we de vacature op diverse websites. Doordat wij zelf een ruime ervaring in de sales hebben, weten we precies wat jij als werkgever zoekt. Zo zoeken wij altijd naar kandidaten die gemotiveerd zijn en de juiste mentaliteit en energie hebben om een sales baan aan te kunnen.

Target Recruiters: werving en selectiebureau Amstelveen

Target Recruiters is een werving en selectiebureau Amstelveen die zich volledig richt op de sales business. Naast dat wij zelf werkzaam zijn geweest in deze sector, ligt ons hart bij sales. Wij houden van de uitdagingen die sales bieden en zijn altijd bezig om ons te blijven verbeteren. Onze kennis delen we bovendien graag met jou. Niet alleen door jou aan nieuwe krachten te helpen, maar ook door sales trainingen op maat te bieden. Neem voor meer informatie een kijkje op de website of contacteer ons direct. Je bereikt ons via de e-mail of telefoon. Graag tot snel!

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact