Werving en selectie Amersfoort

Sales training Amersfoort bij Target Recruiters

Sales is een vak waarbij je nooit uitgeleerd raakt. Je kunt jezelf en je verkooptechnieken namelijk altijd blijven vernieuwen. Daarnaast veranderen zowel de markt als de klanten en de verkoopsituaties constant. Blijf jezelf daarom uitdagen en volg een sales training Amersfoort bij Target Recruiters. Wij hebben ruim 25 jaar saleservaring en bieden sales trainingen op maat. Wij helpen zowel juniors als seniors en sales managers met het verbeteren van hun vaardigheden. Dit doen we door te kijken naar de theorie, maar ook naar de praktijk. Bijvoorbeeld door een gesprek met jouw klanten bij te wonen en direct samen te evalueren.

Unieke en complete training sales Amersfoort

Onze training sales Amersfoort is uniek en zeer compleet. Zo kijken we altijd naar het totaalplaatje en komen ook onderdelen zoals netwerken en social selling aan bod. Alles met als doel om jou en je team te laten floreren! Onze trainingen worden hierbij mede gebaseerd op onze eigen ruime saleservaring en passie voor het vak. We werken tijdens de trainingen altijd in kleine groepen. We vinden het namelijk belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven. We willen bovendien precies inspelen op jouw case en op de mogelijke verbeterpunten die jij tegenkomt op de werkvloer.

Sales trainingen Amersfoort en werving & selectie sales talenten

Target Recruiters is een bedrijf opgericht door Maurice Schill en Shilo van Holst. Naast het organiseren van sales trainingen Amersfoort richten Maurice en Shilo zich op het matchen van werkzoekenden met werkgevers. Door onze ervaring en kennis, kennen wij de klappen van de zweep en hebben wij een scherp oog voor talent ontwikkeld. Wij weten hierbij vaak precies welke mentaliteit, energie en eigenschappen nodig zijn binnen de sales. Ben jij niet allen op zoek naar een sales training maar ook naar een nieuwe uitdaging of een nieuw sales talent binnen jouw bedrijf? Kijk dan eens rustig verder op de website!

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact