Werving accountmanager buitendienst

Veel tijd kwijt aan de werving accountmanager buitendienst?

In de werving accountmanager buitendienst gaat veel tijd zitten. Allereerst ben je lang bezig met het maken van een perfecte functieomschrijving en het plaatsen van de vacature op verschillende websites. Vervolgens moet je tientallen CV’s en brieven doorspitten. Veel bloed, zweet en koppen koffie later ben je klaar voor het voeren van de sollicitatiegesprekken. Na een lange dag vol met geschikte en minder geschikte kandidaten heb je eindelijk een keuze gemaakt. Die mevrouw of meneer wordt jullie nieuwe accountmanager buitendienst! Vol goede moed gaan jullie aan de slag, om vervolgens na een paar weken tot de conclusie te komen dat je kandidaat toch niet zo goed bij de functie of het bedrijf past. Is dit herkenbaar? Maak dan kennis met Target Recruiters.

Expert in werving en selectie accountmanager buitendienst

Target Recruiters is de expert in werving en selectie accountmanager buitendienst. Door onze jarenlange ervaring binnen de sales weten wij als geen ander hoe de business in elkaar zit. Zo weten wij precies aan welke eisen een kandidaat moet voldoen, wat er binnen een bedrijf verwacht wordt en kunnen wij direct inschatten of jullie een goede match zijn. Wij kijken hierbij verder dan een CV en een functieomschrijving. We letten namelijk goed op de energie en het talent van de kandidaat en de mentaliteit en sfeer binnen een bedrijf. Goed om te weten: wij nemen met liefde de gehele werving- en selectieprocedure van jou over.

Target Recruiters: werving en selectiebureau accountmanager buitendienst

Ons werving en selectiebureau accountmanager buitendienst bezorgt jou binnen no time een geschikte accountmanager. Zo hebben wij een groot aantal kandidaten in ons bestand die we wellicht direct aan je kunnen voorstellen. Daarnaast plaatsen we de vacature op verschillende websites. Wil je meer informatie over onze werkwijze, ons team en de overige projecten die wij uitvoeren? Neem dan een kijkje op de website. Online vind je uiteraard ook onze e-mail en telefoonnummer. Je kunt ons altijd contacteren als je vragen hebt, direct zaken wilt doen of een afspraak wilt maken voor een persoonlijke ontmoeting.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact