Vestigingsmanager Leeuwarden

Vestigingmanager Leeuwarden – (vacaturenummer 2021.08.05)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Aantal uren: 40 uur per week
Salaris: € 3.000,00 – € 5.000,00 per maand, exclusief bonus
Locatie: Leeuwarden

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Voor een opdrachtgever zoeken wij een Vestigingsmanager in de omgeving van Leeuwarden.

Kom jij uit de omgeving van Leeuwarden, heb jij een commerciële instelling, een vlotte babbel en kan jij vol positieve energie het beste uit je team halen? Weet jij als echte people manager zowel het team als de klanten op de goede manier te raken? Daarnaast meebouwen aan een snelgroeiende organisatie en profiteren van mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en diverse doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Over de rol als Vestigingsmanager:
Ambitieus. Willen winnen. De allerbeste zijn. Dat is wat jij bij in deze opdrachtgever van nature in je hebt. Recruiters die elke dag alles op alles zetten om onze opdrachtgevers en kandidaten succesvol te laten zijn. Zo speel jij als vestigingsmanager dagelijks een wedstrijd op topniveau en groei je mee met de successen van onze organisatie.

Hoe je dag er als Vestigingsmanager ongeveer uit gaat zien:
Jij bent als Vestigingsmanager verantwoordelijk voor het aansturen van jouw collega’s die zich bezighouden met de recruitment van kandidaten in de procesindustrie. Daarnaast organiseer je de verschillende werkzaamheden en bespreek je tussentijds de resultaten en stuur je waar nodig bij. De collega’s weet je met een goede balans tussen leidinggeven en coachen te motiveren om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Als Vestigingsmanager sta je verantwoordelijke voor de vestiging centraal in de communicatie tussen jouw vestiging, regiomanagement, sales en de diverse hoofdkantoorafdelingen.

Periodiek ga je ook langs bij klanten om te kijken wat er speelt binnen de organisatie en om jouw klanten de beste begeleiding zowel tijdens als na hun wervingsproces. Afwisseling genoeg dus.

Team:
Natuurlijk werk je niet alleen. Met meer dan 100 professionals op 21 verschillende vestigingen verspreid over Nederland, België en Duitsland, zetten we ons dagelijks keihard in om te zorgen dat wij de beste keuze in de branche zijn én blijven.

Pas ik in dit plaatje?  

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je woont in de omgeving van Leeuwarden;
  • Commercieel gedreven op targets;
  • Mens gericht;
  • Sterke helicopterview;
  • Procesmatig sterk;
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie en een aantal jaar ervaring binnen de uitzendbranche;
  • Bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en commerciële drive.
  • Uiteraard ben je ook hartstikke gezellig.

 

Klinkt tof! Maar what’s in it for me?
Een uitdagende baan bij een werkgever die een enorme groei doormaakt! Een werkplek waar er vanaf de eerste dag aandacht is voor opleiden, groei en persoonlijk ontwikkeling. Om recht te doen aan alle eisen die zij stellen aan collega’s word je uiteraard beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een salaris en bonussysteem die recht doen aan de zwaarte van de functie. Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn de bedrijfsuitjes die keer op keer zorgen voor onvergetelijke momenten en een team dat er samen voor staat en gaat. Daarnaast is het een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact

%d bloggers liken dit: