Technische Commerciële Binnendienstmedewerker

 Woerden

 Mbo/Hbo

 32-40 uur

 2.600 tot 3.000

Over de organisatie
Dit bedrijf ontwerpt en produceert signs voor toonaangevende internationale merken als Burberry, Swatch, MaxMara, Scotch & Soda, Michael Kors, Louis Vuitton en Tommy Hilfiger.

Naast ontwerpcapaciteit in Nederland beschikken zij over een productielocatie in China. Ze hebben een wereldwijde oriëntatie, de producten kenmerken zich door een goede afwerking die in uiteenlopende volumes worden vervaardigd.

Vanwege voortgaande groei zoeken zij ter uitbreiding van het Sales team een gedreven Technische Commerciële Binnendienstmedewerker die ongeveer 32 uur per week beschikbaar is (uren in overleg).

Functie-eisen:

  • Opleiding op het snijvlak van commercie en techniek/ creatie
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Een inspirerende en enthousiaste persoonlijkheid;
  • Kennis van internationale maakprocessen;
  • Beheersing van tekenprogramma’s zoals Solid Works, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop is een pre. Interesse in ontwikkeling op dit vlak is een absolute must;

 

In deze commercieel/ technische functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse contact met onze retailklanten en het daaraan gekoppelde verkooptraject. Je communiceert intern met de productie en direct met internationaal georiënteerde opdrachtgevers.

Profiel kandidaat:
Zij zoeken iemand met een commercieel/ technische/ creatieve opleiding die het leuk vindt zelfstandig te communiceren met klanten en die bovendien graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast vindt de kandidaat het leuk mee te denken in technische oplossingen en heeft affiniteit voor vormgeving en productdesign. Ze zoeken een enthousiaste medewerker voor dit jonge, maar snelgroeiende bedrijf en bieden ruimte en kansen voor ontwikkeling!

Je bent betrokken bij de verschillende fasen van de ontwikkeling en verkoop van de producten. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, open en directe communicatielijnen en een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.

Solliciteren

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: