Technisch Commercieel Medewerker

Technische Commercieel Medewerker(vacaturenummer 2021.1109)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 2.400,00 – € 2.800,00 /maand
Locatie: Utrecht

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Ben jij de enthousiaste Technische Commercieel Medewerker die onze binnendienst komt versterken? Word jij blij van het positief afhandelen van offertes. Kan jij de klant voorzien van de juiste productinformatie voor het maken van de order. Het magazijnbeheer doe je samen met je collega en zorgt voor een snelle afhandeling van de orders. Krijg je energie van het overdragen van productkennis aan klanten aan de telefoon of door het geven van een producttraining? Dan is deze baan echt iets voor jou.

Wie zoeken wij?
Je hebt gevoel voor techniek en affiniteit met sales. Belangrijk om te weten is dat beide vaardigheden van je verwacht worden. Je bent flexibel en bij voorkeur woonachtig in de provincie Utrecht.

Functie-eisen:

 • Je hebt gevoel voor humor en een passie voor techniek
 • Administratief en communicatief sterk
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
 • Je hebt affiniteit met elektromechanica of elektromotoren
 • Afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding. bijv. elektrotechniek, commerciële economie, junior accountmanagement,
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Je werkt in een solide bedrijf met korte lijnen en een gezonde bedrijfscultuur. Het werken bij een groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s is hier vanzelfsprekend. Wij bieden een mooie werkplek op een goed bereikbare locatie in het midden van Nederland, Utrecht. Je ontvangt een goed salaris en uiteraard het volgen van cursussen en opleiding behoren tot de mogelijkheden.

Wat wij bieden: 

 • Een uitdagende fulltime functie beginnend met een jaar contract
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een goed pensioen
 • Werktijden van maandag t/m vrijdag
 • 24 vrije dagen per jaar
 • Vrijdagmiddagborrel en bedrijfsuitjes

Wat bieden zij:
Je gaat werken in een solide klein bedrijf met korte lijnen en een gezonde bedrijfscultuur waar klanttevredenheid en professionaliteit naar klanten toe, de hoogste prioriteit hebben. Je ontvangt een marktconform salaris met een resultaatgerichte beloning bij behaalde doelstellingen. Daarnaast volg je indien nodig een opleiding, zijn er trainingsmogelijkheden ontwikkel je jezelf tot een succesvol technisch commercieel adviseur. Uiteraard kan een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden niet ontbreken. Hierbij kan je denken aan een bedrijfsauto, laptop, onkostenvergoeding, smartphone enz.

De organisatie
De organisatie is een handelsonderneming voor de zakelijke markt “business to business”. Zij zijn een merk onafhankelijke leverancier van aandrijvingen en besturingssystemen voor garagedeuren, industriedeuren en draai-/ en schuifhekken. Zij beschikken over een uitgebreid leveringsprogramma van voornamelijk Duitse kwaliteitsproducten van de bekende A-merken waar hoogwaardige en vooruitstrevende technieken in verwerkt zijn.

Partners en dealers worden ondersteund met een full-service filosofie. Een belangrijk vertrekpunt van de full-service filosofie is het persoonlijk contact en technisch advies wat bij de klant past. Deskundigheid, betrouwbaarheid, vriendelijk zijn en passie voor het vak, dat is waar zij voor staan.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: