Technisch Commercieel Adviseur

Technische Commercieel Adviseur (vacaturenummer 2021.1108)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 3.000,00 – € 3.200,00 /maand
Locatie: Utrecht

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Zie jij een uitdaging in het werven van nieuwe relaties? Heb jij de gunfactor en vind je het leuk om je productkennis over te dragen aan je bestaande klanten? Ben je opzoek naar een bedrijf dat groeit in de Benelux? Laat jij je niet uit het veld slaan bij een tegenslag, maar zie jij dit als een kans om van te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je hebt gevoel voor Sales en affiniteit met techniek of je hebt gevoel voor techniek en affiniteit met Sales. Belangrijkste is dat beide vaardigheden van je verwacht worden. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, de motivatie en ambitie om je eigen doelstellingen en die van het bedrijf te halen. Productkennis vergaren en het eigen maken is een pré. Pionieren is niet nieuw voor je en je beschikt over commerciële competenties, bij voorkeur in de B2B. Je zet door ook als een klantbezoek tot niets leidt, je leert hiervan en gaat opnieuw gemotiveerd aan de slag. Je bent flexibel en bij voorkeur woonachtig in de provincie Utrecht.

Wat verwachten wij:

  • Jouw doel is om een eigen business to business netwerk op te zetten in de Benelux.
  • Leads zet je om naar vaste dealers en worden regelmatig telefonisch benaderd en bezocht.
  • Actief zoeken naar afnemers om je dealernetwerk te vergroten is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt doorzettingsvermogen, en plant voordat je rent.
  • Het luisterde oor dat ben jij! Je stelt de juiste vragen in het commerciële belangen van ons bedrijf.
  • Kennisoverdracht door middel van presentaties en demonstraties horen bij je strategie.
  • Je ondersteunt de klant bij het nemen van beslissingen en werkt opdrachten en contracten uit.
  • Uiteraard volg je de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche, die je vervolgens deelt met het team.
  • Je realiseert een vooropgestelde omzetdoelstelling, rapporteert en stuurt bij indien nodig.


Wat bieden zij:
Je gaat werken in een solide klein bedrijf met korte lijnen en een gezonde bedrijfscultuur waar klanttevredenheid en professionaliteit naar klanten toe, de hoogste prioriteit hebben. Je ontvangt een marktconform salaris met een resultaatgerichte beloning bij behaalde doelstellingen. Daarnaast volg je indien nodig een opleiding, zijn er trainingsmogelijkheden ontwikkel je jezelf tot een succesvol technisch commercieel adviseur. Uiteraard kan een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden niet ontbreken. Hierbij kan je denken aan een bedrijfsauto, laptop, onkostenvergoeding, smartphone enz.

De organisatie
De organisatie is een handelsonderneming voor de zakelijke markt “business to business”. Zij zijn een merk onafhankelijke leverancier van aandrijvingen en besturingssystemen voor garagedeuren, industriedeuren en draai-/ en schuifhekken. Zij beschikken over een uitgebreid leveringsprogramma van voornamelijk Duitse kwaliteitsproducten van de bekende A-merken waar hoogwaardige en vooruitstrevende technieken in verwerkt zijn.

Partners en dealers worden ondersteund met een full-service filosofie. Een belangrijk vertrekpunt van de full-service filosofie is het persoonlijk contact en technisch advies wat bij de klant past. Deskundigheid, betrouwbaarheid, vriendelijk zijn en passie voor het vak, dat is waar zij voor staan.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: