Senior verkoop adviseur

 Bodegraven

 Mbo/Hbo

 32-40 uur

 5.000 tot 6.000

Maak jij het verschil bij klanten die op zoek zijn naar duurzame elektrische energieoplossingen voor een emissieloze wereld?
Dan heeft dit bedrijf een prachtige uitdaging voor jou in de rol van:

Senior verkoop adviseur | 32 – 40 uur per week

Met jouw ervaring hoeven we wij je niet te vertellen wat het enthousiast maken van klanten en verkopen van onze bijzondere producten en klantgerichte oplossingen betekent. Waar wij met jou verder over willen praten is hoe jij medeverantwoordelijk kunt worden voor de verkoop van de producten en oplossingen in specifieke marktsegmenten. Hierbij zorg jij voor de opvolging van de door Inside Sales gekwalificeerde leads en onderhoud je regulier contact met bestaande klanten voor betekenisvolle gesprekken. Ook voed je het Lead-marketing team met de juiste informatie voor het vinden van relevante leads binnen jouw persoonlijke expertisegebieden.

Op het moment dat jij binnen de organisatie thuis bent met de producten en klantenkring, praten wij graag verder met jou over managementtaken binnen de verkooporganisatie. In die rol maak je deel uit van het Managementteam, waarbij je verantwoordelijk bent voor sturing aan de team disciplines Lead-marketing, Inside Sales en Verkoopadviseurs.

Wat verwachten we van jou en wat breng jij mee?

 • Jij hebt minimaal 5 jaar succesvolle, aantoonbare, verkoopervaring op MBO/HBO niveau bij voorkeur in technische producten, concepten en/of diensten in de energie transitie;
 • Jij wilt groeien in je eigen ontwikkeling in een rol waarin strategie en leiderschap een grote rol gaan spelen;
 • Jij bent resultaatgericht en ziet het als een persoonlijke uitdaging om de oplossingen te presenteren bij voorkeur aan beslissers van middelgrote ondernemingen;
 • Jij bent gedreven en hebt een winnaars mentaliteit maar niet tegen elke prijs;
 • Jouw sociale en emotionele antenne weet je goed in te stellen op wat er speelt bij klanten en binnen het verkoop team;
 • Jij hebt er plezier in je collega’s in de hele organisatie te helpen en begeleiden waar mogelijk;
 • Jij wilt, ook vanuit je persoonlijke opvattingen, bijdragen aan een emissieloze wereld.

Wat bieden wij?
Als jij wilt bijdragen aan een succesvol en sterk groeiend organisatie, dan bieden wij jou :

 • Een passend salaris dat recht doet aan je inbreng, ambitie en ervaring; 13e maand salaris, 8% vakantiegeld en pensioenregeling;
 • Een prestatiegerichte bonusregeling;
 • Reiskostenregeling afhankelijk van jouw rol;
 • De kans je verder te ontwikkelen ook door trainingen en opleidingen.


De organisatie
Dit bedrijf heeft als missie energieonafhankelijkheid in de breedste zin van het woord. Altijd en overal energie is hun motto!

Al meer dan 35 jaar zijn ze marktleider in onafhankelijke energievoorzieningen. Dagelijks adviseren, begeleiden en leveren onze engineers volledige energie- of (extra) stroomoplossingen. Zij zijn het antwoord op jouw energievraagstuk.

De kracht zit in de kwaliteit, deskundigheid en technische ondersteuning.
Door de expertise en focus op de persoonlijke en vakinhoudelijke groei van de medewerkers, zijn ze vaak de eerste in de markt met nieuwe ideeën voor energie- en stroomoplossingen. Sterker nog, ze worden maandelijks door bedrijven benaderd om compleet nieuwe energieoplossingen te ontwikkelen. Dit doen ze met veel plezier.

Solliciteren

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: