Senior Sales Consultant

Senior Sales Consultant (vacaturenr. 2022.0503 PC)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 4.500,00 – 5.000,00, exclusief bonus
Locatie: Schiedam

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Voor een bedrijf wat gespecialiseerd is in het detacheren van professionals in de procesindustrie zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant.

Heb jij uitgebreide ervaring in de sales en affiniteit met de technische branche? Vind je het leuk om in een commercieel gedreven omgeving te werken en lijkt het je gaaf om met elkaar alles in het werk stellen om doelstellingen te behalen?

Als Senior Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor de relatie met bestaande klanten, maar daarnaast ga je ook op zoek naar potentiële nieuwe klanten.

De sales consultant die wij zoeken is een stevige gesprekspartner, met kennis van de klanten (affiniteit met de techniek). Het betreft een veelzijdige en dynamische functie waarbij je dagelijks met zowel klanten als kandidaten in contact bent. Samen met je collega’s ga je op zoek naar kandidaten voor de vacatures die jij binnenhaalt Het is dus een veelzijdige functie, waarbij jouw expertise en commerciële instelling volop benut worden. Zo fungeer je bij afwezigheid van de Commercieel Directeur je als sparringpartner voor je collega’s.


Wat vragen zij van jou?

 • Je bent resultaatgericht en communicatief sterk;
 • Je spreekt de taal van de klanten en weet de behoeftes te achterhalen;
 • Je kunt relaties leggen met kandidaten én klanten, je maakt ze enthousiast en geeft ze functioneel en professioneel advies;
 • Je vindt het leuk om in een team te werken en samen te presteren;
 • Je hebt minimaal 3 -5 jaar werkervaring in een commerciële functie;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal


Zij bieden jou

 • Prima salaris;
 • Leaseauto, laptop en telefoon;
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid in jouw rol;
 • Mogelijkheden om netwerkbijeenkomsten en beurzen bij te wonen;
 • Gezamenlijke en volledig verzorgde, dagelijkse lunch;

 

Dit bedrijf is sinds 1988 actief in het werven en selecteren van werknemers in de procesindustrie. Zij doen dit werk al jaren en dat maakt de kennis, expertise en netwerken binnen de industrie er zeker niet minder op. De open bedrijfscultuur zorgt voor een typische Rotterdamse, niet lullen maar poetsen en hands-on mentaliteit. Daarnaast hangt er op kantoor altijd een gezellige, informele en collegiale sfeer. Door de veelzijdigheid van de diensten in de vorm van uitzenden, detacheren, werving & selectie, projectsupport en startup services kunnen zij partners op verschillende gebieden binnen de procesindustrie en logistiek bedienen.

 

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: