Sales training en sales coaching

Sales training en coaching

Sales altijd nog beter willen doen
Waarom we graag salesprofessionals coachen en trainen? Omdat manieren van verkopen veranderen en we door coaching in de praktijk continu leren en ervaringen kunnen delen. Onze meer dan 25 jaar saleservaring wordt op deze manier telkens verrijkt. Dit is wat sales coaching en sales training van Target Recruiters inhoudt:

Sales Coaching
Weet je hoe de gesprekstechnieken van jouw accountmanagers zijn als ze tegenover een belangrijke klant zitten? Dat is waar sales coaching over gaat. We zitten letterlijk samen bij de klant aan tafel. Als neutrale partij kan Target Recruiters zien of aangeleerde sales technieken ook in de praktijk worden toegepast. Vanuit de evaluatie na afloop vindt de verbetering plaats. Omdat we sales altijd beter willen doen en onze geplaatste professionals willen laten floreren.

Sales Training
Hoe staat het met de gesprekstechnieken, de verkooptechnieken en de manieren van acquisitie van het salesteam? Al die onderdelen kunnen aan bod komen, inclusief nieuwe manieren om te netwerken en social selling. De sales trainingen die Target Recruiters aanbiedt zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en worden aan kleine groepen gegeven. Zo houden we de juiste aandacht. De trainingen zijn altijd op maat, afhankelijk van het doel wat bereikt moet worden en de aanwezige kennis binnen het team. De sales trainingen zijn voor elk niveau, van junior tot senior, van verkoper tot business developer.
Salesmanagers zelf zijn ook van harte welkom!

ZULLEN WE OOK JOUW SALES NOG BETER DOEN?
Neem dan contact met ons op!

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact