Sales Support Medewerker

Breda / Rotterdam

 Mbo/Hbo

32 tot 40 uur

2.400 tot 3.400

Als Sales Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het offerte- en order proces. Je werkt nauw samen met zowel je toegewezen sales team(s) als ook de interne afdelingen. Je ondersteunt accountmanagers bij het maken van de juiste configuraties, calculaties, offertes en vraagt credit checks aan. Daarnaast controleer jij of orders juist en volledig zijn en keurt deze goed, om ze vervolgens door te zetten naar de afdeling Inkoop of Lease.

Je bent een hands-on, enthousiaste samenwerker en bent op zoek naar een bedrijf waarbinnen jij dagelijks het verschil voor (interne en externe) klanten kunt maken. Dit doe je door middel van de beleving die jij meegeeft. Jij zoekt steeds weer oplossingen voor verschillende vraagstukken en zorgt ervoor dat de orders soepel door het orderproces gaan. Jij zet die stap extra voor een tevreden gevoel en een volledige klantbeleving.

Bij deze organisatie staat je een uitdaging met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een dynamische, inspirerende en groeiende organisatie. Zelf kun je het succes van jouw invulling bepalen! Je bent onderdeel van een groter geheel. De samenwerking over afdelingen heen ondersteun jij waar je kunt. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor je eigen administratieve organisatie (mailbox, agenda). De nodige registratie/administratie houd je op orde. Dit doe je zonder moeite, daar je graag secuur werkt.

 

Jij neemt mee:

 • Minimaal een MBO( niveau 4) of HBO afgeronde opleiding. Pre is een commercieel- of bedrijfs- economische richting (geen must!);
 • Een pré is 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het liefst binnen de IT branche of een andere competitieve markt (geen must!);
 • Affiniteit met onze operationele processen, producten & diensten en klant processen
 • Een pré is ervaring in het werken met een ERP systeem en een must is kennis en kunde met MS office;
 • Goede beheersing van het Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een commerciële antenne en zet net een extra stap voor de juiste klantbeleving;
 • Jij bent communicatief vaardig en kunt jezelf dan ook goed uitspreken naar o.a. onze sales functionarissen;
 • Je bent flexibel, ondernemend en proactief;

 

 

Jij bent op zoek naar:

 • Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en informele sfeer;
 • Een uitdagende functie met bewegingsruimte in je rol;
 • Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;
 • Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;
 • Een gym om voor, tussendoor of na werktijd gebruik van te kunnen maken;
 • Jaarlijks diverse academy’s en activiteiten rondom vitaliteit & gezondheid om aan deel te kunnen nemen;
 • Een mooi beloningspakket

 

Over de organisatie

Deze organisatie biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren ze dan ook samen. Ze zijn ook gewoon een super gezellig team waarbinnen zij jou graag welkom heten. Waar ze vaak samen lunchen, bijpraten over het weekend. Waarbinnen ze los van onze samenwerking vanuit de jobs, oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar.
Ze hebben ook een winnaarsmentaliteit en weten waar ze samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo meer en meer klantgestuurd te ondernemen, is wat ze doen. Dat is ook wat ze vieren zodra ze stappen maken.

Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

Solliciteren

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: