Recruitment Consultant IT

Recruitment Consultant IT (vacaturenummer 2021.0208 HG)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 2.700,00 – € 3.500,00 /maand (o.b.v.)
Locatie: Capelle aan den IJssel

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Vakantiegeld
  • Bonusregeling

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Ben jij op zoek naar een baan als IT Recruitment Consultant? Wil je kandidaten matchen & begeleiden? Heb je de voorkeur om dat te doen in een leuk, gezellig en gedreven team? Wil je vrijheid in je werk en een flexibele werkgever? Stop maar met zoeken en gewoon even reageren!

Onze opdrachtgever vindt het werk leuk en zij zijn gedreven om te leren en resultaat te boeken. Dat is het belangrijkste. Dan is het gezellig en komen er ook nog resultaten! Zij helpen elkaar bij het succesvol worden en dat gunnen zij elkaar.

Je werkt samen met regionale accountmanagers. Deze accountmanagers hebben allemaal een eigen regio en zorgen voor de vacatures die jij en je recruitment collega’s in gaan vullen. Daarnaast ben je pro actief bezig met onderhouden van contact met IT Professionals die aansluiten bij de functiegroep die jij toegewezen krijgt. Zij geloven namelijk in netwerken en focus! Naast de vacatures voor je focus functiegroep krijg je ook nog andere functies waar je actief voor gaat zoeken.

Als een IT Professional geplaatst wordt bij een klant ga jij hem of haar tijdens de inzetperiode bij de klant begeleiden.

Vrijheid en flexibiliteit
Onze opdrachtgever is flexibel wat betreft je dagelijkse planning en aanwezigheid op kantoor. Thuiswerken is ook zeker mogelijk.

Hoe kan je werkweek eruit zien:
– Maandag beslis je om de week te starten met sporten, waarna op kantoor het weekoverleg begint. Aansluitend ga je op zoek naar kandidaten voor de openstaande vacatures.
– Dinsdag beslis je om voor de file op kantoor te zijn, heb je spontaan zin om tussen de middag een rondje te lopen en nemen we even de tijd om te ontspannen. Voor de file ga je weer lekker naar huis.
-Woensdag werk je vanuit huis waar je jezelf in alle rust goed kan focussen op het zoeken van de kandidaten. Een van je sales collega’s belt even om te zeggen dat je kandidaat op arbeidsvoorwaardelijk gesprek mag komen, goed nieuws!
– Donderdag beslis je om thuis te starten, ga je 2 kandidaten persoonlijk bezoeken en aansluitend bied je de cv’s aan bij de klant.
– Vrijdag doe je er alles aan om een goed weekresultaat te hebben, maar natuurlijk is er tijd om te ontspannen. Halverwege de middag lopen de tranen over je gezicht door alle flauwe woordgrappen die gemaakt worden. Resultaat behaald, voor de files naar huis en lekker weekend.

Taken:
– Kandidaten zoeken, matchen en bellen;
– Persoonlijke sollicitatiegesprekken / intakegesprekken / kennismakingsgesprekken;
– Kandidaten aanbieden bij klanten;
– Kandidaten begeleiden;
– Netwerk van IT Professionals opbouwen en onderhouden;
– Kandidatendatabase onderhouden;
– Marketing & communicatie activiteiten.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het werven en selecteren van IT professionals. Zij onderscheiden zich onder andere door de hoge kwaliteit die ze willen bieden, de kennis die ze van de IT en sales hebben en een persoonlijke touch.

Zij zijn in totaal met 11 medewerkers en zijn gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie op het Rivium in Capelle aan den IJssel. De leeftijd loopt uiteen van 24 t/m 39 jaar en 50/50 man/vrouw. Ze willen dit jaar doorgroeien naar ongeveer 15 medewerkers.

Momenteel werken ze veelal vanuit huis, maar normaal gesproken is dit waar je aan moet denken;

Kantoorhumor en woordgrappen komen hier bijna dagelijks voor. Daarnaast gooien we een pijltje, lopen een rondje of zitten we gewoon gezellig te ouwehoeren over het weekend, voetbal, Formule 1, kinderen en vele andere onderwerpen. Elke dinsdag en donderdag lunchen ze ook samen op kantoor. Gewoon een gezellige groep bij elkaar.

Regelmatig hebben ze uitjes. Ze zijn bijvoorbeeld naar de Efteling geweest, bezoeken soms een Escaperoom of gaan gezellig uit eten. BBQ’en zijn ze overigens ook niet vies van.

Ze zijn flexibel qua werktijden en de locatie waar je werkt.

Functie eisen
HBO werk-/denkniveau;
– Minimaal 1 jaar ervaring met recruitment, meer is zeker welkom;
– Ervaring met IT en/of techniek is een must;
– Zelfstarter, zelfstandig, ondernemend, gedreven, doorzetter en communicatief vaardig;
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
– Voorkeur 32-40 uur per week

Solliciteer direct
Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:
Contactpersoon: Maurice Schill – Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact

%d bloggers liken dit: