Senior Accountmanager IJsselstein

Senior Accountmanager (vacaturenummer 2021.0804 PR)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 2.400,00 – € 4.000,00 /maand
Bonus: € 7.500,00 /kwartaal
Locatie: IJsselstein

 

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Over de rol als Senior Accountmanager:
Ambitieus. Willen winnen. De allerbeste zijn. Dat is wat jij als nieuwe collega in de procesindustrie bij onze opdrachtgever van nature in je hebt. Accountmanagers die elke dag alles op alles zetten om onze opdrachtgevers en kandidaten succesvol te laten zijn. Zo speel jij als senior dagelijks een wedstrijd op topniveau en groei je mee met de successen van onze organisatie.Hoe je dag er in deze rol ongeveer uit gaat zien:
Aan het begin van de dag neem je alle openstaande vacatures door met je collega’s en licht je elkaar in over de mogelijkheden in jouw portefeuille. Deze bestaat uit de topwerkgevers in de procesindustrie. Vervolgens bespreek je met het hele team de binnengekomen sollicitaties en maak je een planning voor de te voeren intakegesprekken.Daarna ga je op zoek naar nieuwe kandidaten op de verschillende vacaturebanken. Tussendoor bespreek je de resultaten met jouw opdrachtgevers en beargumenteer je telefonisch aan een klant waarom jouw kandidaat het meest geschikt is voor de rol die bij hun openstaat.Om de zoveel tijd ga je trouwens ook op de werkvloer langs bij klanten om te kijken wat er speelt binnen de organisatie en om jouw kandidaten de beste begeleiding zowel tijdens als na hun sollicitatie te geven. Afwisseling genoeg dus.

Team:

Natuurlijk werk je niet alleen. Met meer dan 100 professionals op 21 verschillende vestigingen verspreid over Nederland, Duitsland en België, zetten we ons dagelijks keihard in om te zorgen dat wij de beste keuze in de branche zijn én blijven.

Pas ik in dit plaatje?   

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je woont in de omgeving van IJsselstein.
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en commerciële drive.
  • Uiteraard ben je ook hartstikke gezellig;
Klinkt tof! Maar what’s in it for me?
Een uitdagende baan bij een werkgever die een enorme groei doormaakt! Een werkplek waar er vanaf de eerste dag aandacht is voor opleiden, groei en persoonlijk ontwikkeling. Om recht te doen aan alle eisen die zij stellen aan collega’s word je uiteraard beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een salaris en bonussysteem die recht doen aan de zwaarte van de functie. Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn de bedrijfsuitjes die keer op keer zorgen voor onvergetelijke momenten en een team dat er samen voor staat en gaat. Daarnaast is onze opdrachtgever een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

Ben je geïnteresseerd geraakt en herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel?

Solliciteer direct
Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:
Contactpersoon: Maurice Schill – Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact

%d bloggers liken dit: