Recruiter Procesoperators Noord / Midden / Zuid Nederland

Recruiter Procesoperators (vacaturenummer 2021.1004)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: 40 uur per week
Salaris: € 2.500,00 – € 3.000,00 per maand
Locatie: Noord / Midden / Zuid Nederland

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Voor Noord, Midden en Zuid Nederland zijn wij op zoek naar recruiters die inhouse voor een grote multinational procesoperators werven.

Als recruiter/intercedent van technisch personeel houd jij je de hele dag bezig met het koppelen van de juiste persoon aan de juiste vacature bij de juiste opdrachtgever. Je onderscheidt je door kennis te hebben van het takenpakket van een procesoperator. Waarom? Je gaat opzoek naar één specifiek profiel namelijk; procesoperators.

Jij weet als recruiter/intercedent precies waar een procesoperator naar op zoek is. Maar ook wat iemands krachten, uitdagingen en kansen zijn.

Hoe overziet een procesoperator het goede verloop van een productieproces? Kan een procesoperator die in de chemische industrie heeft gewerkt ook aan de slag in de farmaceutische branche? Welke ploegendiensten wil je kandidaat eigenlijk werken en welke specifieke vaardigheden op het gebied van eenheidsbewerkingen zijn vereist? Met deze kennis en ervaring zorg jij er als recruiter voor dat je zowel je kandidaat als opdrachtgever voorziet van maatwerk op het gebied van wensen en vaardigheden wat resulteert in de juiste match.

Nadat de kandidaat geplaatst is door middel van een detacheringsovereenkomst, ga je de kandidaat begeleiden richting het inwerktraject om de overdracht succesvol te laten verlopen. Ook de opvolging tijdens de eerste weken en maanden doe je met plezier. Je voelt je echt werkgever en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent over hoe het met de kandidaat gaat.

In de zoektocht naar nieuwe kandidaten moet je creatief zijn in het opzetten en uitbreiden van je netwerk om kandidaten te werven. Hierin krijg je alle vrijheid om dit naar eigen hand op te zetten. In de praktijk ben je ongeveer 80% van je tijd bezig met het zoeken, bellen, mailen, sollicitatiegesprekken voeren, het schrijven van vacatureteksten en voorstellen. De resterende 20% van je tijd besteed je aan administratieve taken, het inregelen en overdragen richting opdrachtgever en uiteraard het bezoeken van locaties.

Hoe tof is het om als recruiter mee te bouwen aan een nieuw werkconcept binnen deze organisatie? Dat is namelijk precies wat je met deze functie gaat doen! Het gaat om een nieuwe tak van sport waarbij jouw kennis en ervaring extra van belang is om snel een vliegende start te kunnen maken als recruiter.

Functie-eisen

 • Je bent erg ambitieus als het gaat om het werken met commerciële KPI’s en bent extra gemotiveerd als het beloond wordt middels een bonus
 • Je bent goed in het proactief benaderen van kandidaten
 • Jij weet je doelgroep te bereiken en hebt hier ook een netwerk in
 • Persoonlijk contact is voor jou erg belangrijk
 • Je bent enthousiast om alles te gaan leren over eenheidsbewerkingen en procestechnieken


Over het bedrijf
Deze organisatie heeft als missie om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren ze een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in het DNA en de merken zoals Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. Hier krijgt iedereen gelijke kansen. Ze staan dan ook voor een divers personeelsbeleid – daarmee bedoelen ze diversiteit in kleur, seksuele gerichtheid, geslacht, leeftijd en geloofsovertuiging. Zij geloven dat dit voor meer creativiteit, innovatie en een beter resultaat zorgt. Het is een sterk groeiende organisatie, met 1.245 werknemers in vaste dienst. Ze zijn we toonaangevend in de branche en de omvang van de organisatie maakt het mogelijk om maatschappelijke impact te maken.

Wat zij bieden

 • Een salaris tussen de € 2.500,00 – € 3.000,00 op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring;
 • Een interessante bonusregeling die per kwartaal wordt uitgekeerd;
 • Persoonlijk budget van 6% (te besteden aan vitaliteit, pensioen, uitkering in geld of verlofdagen);
 • Een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Laptop én telefoon van de zaak;
 • Een auto van de zaak;
 • De mogelijkheid om aan een uniek concept te werken waarbij ondernemerschap en eigenaarschap centraal staan.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact

%d bloggers liken dit: