Closen of verzuipen?

ONLINE Masterclass Closen of Verzuipen?

Zij waren allebei jarenlang als accountmanagers actief. In een markt waar het ging om ‘hardselling’, de markt van kopieerapparaten, printers en faxen. Bij slechts één geaccepteerd voordeel werd hen geleerd te closen. Maar werkt die aanpak nog steeds? In de online Masterclass Close of Verzuipen worden er nieuwe inzichten gegeven om meer business te genereren.


Over de trainers…

Ronald Ostendorf – Eigenaar netsO 
“Mensen maken merken”, dat is de wat eigenwijze filosofie van Ronald Ostendorf. Tegendraads als hij is draaide hij de 5 eerste letters van zijn achternaam om. “Doe het netsO”, dat klinkt best lekker dacht hij. Na meer dan 25 jaar in sales en marketingfuncties gewerkt te hebben zag hij de wereld van verkopen veranderen. Pushen werkt steeds minder, het gaat om pull creëren en mensen aan je merk binden. Met zijn creatieve geest schrijft hij dagelijks blogs voor vooraanstaande bedrijven, vooral in de ICT. Door het schrijven van menselijke ondernemersverhalen vallen bedrijven veel meer op. Hij heeft zelfs het bewijs in handen dat dit meer verkoopleads oplevert, omdat het verschil steeds minder zit in unieke producten en diensten. Daarnaast is hij meerdere keren uitgenodigd om als gastspreker zijn ervaringen met betrekking tot sociale media te delen. Aan aquisitie doet hij nauwelijks, want nieuwe klanten weten hem zelf te vinden.

Maurice Schill – Eigenaar Target Recruiters


Wat allesbepalend is voor het succes van een goede accountmanager? Volgens Maurice is dat passie en energie. Alleen met hard willen werken houdt je het vol. Hij is daar zelf een voorbeeld van en is altijd op zoek naar gedreven mensen. Na meer dan 20 jaar in de concurrerende wereld van de printing industrie gewerkt te hebben, onder andere bij Xerox en Canon, besloot hij om organisaties te helpen bij het vinden van toppers. “Jouw nieuwe sales(job) is ons target”, is hoe hij het zelf omschrijft. Daarnaast wordt hij door zijn jarenlange ervaring ook geregeld uitgenodigd als gastspreker op Hoge Scholen. Maurice kan je ook alles vertellen over slimme manieren waarmee je opvalt bij grote groepen en nieuwe klanten.


EEN ONLINE MASTERCLASS VOOR JOUW BEDRIJF?
Neem dan contact met ons op!

Sales training

Meer informatie aanvragen

    Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

    Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
    Contact
    %d bloggers liken dit: