Inside Sales Leader

Inside Sales Leader (vacaturenummer 2021.0210 IL)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 3.900,00 /maand
Locatie: Rijswijk

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

De organisatie
Onze opdrachtgever is een jong en het snelst groeiende lead development bedrijf van Nederland in de ICT-sector. Zij vinden dat lead development en acquisitie een specialiteit is waarvoor je de juiste mensen met de juiste skills in een inspirerende omgeving nodig hebt. Dat is wat zij bieden en waar ze de beste in willen worden en blijven. Hun motto is: “Our core business = your new business”. De snelle groei in omzet en klanten laat zien dat er een enorme behoefte is aan deze aanpak en de focus op de kwaliteit van leads.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gedreven en inspirerende Inside Sales leader die zijn of haar team van new business consultants dagelijks gaat ondersteunen in het lead generatie proces.

Als teamleader ben je door middel van het aansturen van je team medeverantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen. Je bent eerder in je carrière zelf succesvol geweest in een outbound sales rol en je weet wat je aan skills en persoonlijkheid nodig hebt om succesvol te zijn. Je hebt nu enkele jaren ervaring in het aansturen van een team van Sales Consultants en je bent toe aan een volgende stap/een nieuwe inspirerende onderneming. Je weet hoe jij je mensen kunt motiveren en helpen om het maximale uit zichzelf te halen en je hebt bewezen succesvolle teams te kunnen bouwen in snelgroeiende organisaties.

Je bent resultaat gedreven en je zit kort op de bal. Je bent goed op de hoogte van de verwachtingen en doelstellingen van onze klanten en je monitort dagelijks de activiteiten en resultaten van je team.

Je hebt een sterk inlevingsvermogen en je weet als geen ander de “well-being” van je mensen te combineren met je focus op resultaten. Je participeert in de evaluatie meetings met onze klanten waarin je waardevolle input en feedback geeft. Je bent proactief en je komt met ideeën voor zowel je team als voor het Management om resultaten en processen verder te optimaliseren. Naast aandacht voor het zakelijke zorg je ook voor voldoende fun momenten en ontspanning voor je team gedurende de dag en werkweek. Je zorgt in je team voor de benodigde structuur en discipline en je neemt actie op gedrag wat niet passend is en/of het teamresultaat negatief beïnvloedt.

In deze rol van Inside Sales Leader ben je actief als leidinggevende, maar steek je operationeel ook zeker de handen uit de mouwen. Je luistert mee in gesprekken om de skills van je mensen verder te ontwikkelen. Je helpt ze bij hun persoonlijke ontwikkelplan en je komt met suggesties voor individuele of groepstrainingen.

Dit is een fantastische kans voor iemand die enthousiast is en de wil heeft om een enorme impact te hebben op een snelgroeiende scale-up in een leidinggevende rol.

 Wie ben jij?

* Onze ideale kandidaat is een resultaatgerichte en hands-on leider met 3-5 jaar ervaring in het bouwen en aansturen van een Outbound Sales team
* Je hebt ervaring met (of geïnteresseerd bent in) de IT
* Je weet mensen intrinsiek te motiveren en je team te inspireren door middel van een gezamenlijk doel en route naar succes.
* Je hebt een bewezen track record in B2B Sales
* Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
* Je bent gestructureerd en planmatig in je werkzaamheden
* Je proactief, ondernemend en initiatiefvol.
* Je bent een sterke persoonlijkheid die goed kan luisteren en die staat en opkomt voor de belangen van zijn/ haar team
* Je hebt een “work hard-play hard” mentaliteit en je vindt dat successen regelmatig gevierd moeten worden

Wat zij bieden?

* Een rol waarin je veel vrijheid krijgt om een snelgroeiend en succesvol team te bouwen en te leiden
* Werken in het snelstgroeiend IT B2B lead development bedrijf van Nederland met aansprekende (internationale) klanten
* Een inspirerende omgeving waarin je wordt uitgedaagd en gesteund om het maximale uit jezelf te halen
* Concurrerend salaris
* Aantrekkelijke bonus
* 25 vakantiedagen
* Een werkomgeving met veel aandacht voor de “well-being” van onze mensen en je even te kunnen ontspannen door team events en teamuitjes

Ben je geïnteresseerd geraakt en herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel?

Solliciteer direct
Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:
Contactpersoon: Maurice Schill – Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact

%d bloggers liken dit: