Corporate Recruiter – Amsterdam

Corporate Recruiter Amsterdam(vacaturenummer 2022.0101)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 3.000,00 – € 4.500,00 /maand afhankelijk van ervaring
Locatie: Amsterdam

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

In deze veelzijdige rol heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en is geen dag hetzelfde. Doordat jij nauw samenwerkt met de collega’s van Accountmanagement, ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers en ben je in staat om de juiste kandidaten aan dit bedrijf te binden.

Jij bent verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces van A tot Z. Daarnaast ben je creatief en vind je het leuk om acties op te zetten om nieuwe collega’s te werven. Vanuit kantoor werken we als team samen en stel jij een persoonlijk introductieprogramma op om de nieuwe collega zich snel thuis te laten voelen.

De organisatie:
De opdrachtgever is een beursgenoteerd Business & IT consultancy bedrijf met een sterke focus op zakelijke dienstverleners in de financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen & vermogensbeheerders).

Zij bieden verandercapaciteit binnen de business thema’s Regulatory change en Digital transformation, ondersteund door kennis en expertise op het gebied van Information services (data management & applicatie integratie) en Information security.

Professionals van dit bedrijf begrijpen de wereld waarin financiële bedrijven opereren en beschikken over de juiste ervaring en kennis van: producten, processen, wet- en regelgeving en het bijbehorende IT-landschap binnen de financiële sector. Hierdoor zijn zij in staat veranderingen te ondersteunen in de totale keten voor deze sector.

Zij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 1 jaar relevante werkervaring en affiniteit met onze aandachtsgebieden in de financiële dienstverlening is een pré;
  • Competenties: proactief, stressbestendig, accuraat en oplossingsgericht;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;Een sterke ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen.


Wat bieden zij:

  • Marktconform salaris;
  • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Persoonlijke prestatiebonus;
  • Na je proeftijd direct een vast contract!
  • Jouw gedrevenheid wordt beloond. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Aangezien zij plezier hoog in het vaandel hebben staan, organiseren zij regelmatig informele teammeetings en inspiratiesessies.

 

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: