Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst (vacaturenr. 2022.0502 AT)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 2.500,00 3.500,00 /maand afhankelijk van ervaring en reiskostenvergoeding
Locatie: Bleiswijk

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Voor de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium zijn wij op zoek naar commercieel medewerker binnendienst.

Dit ga je doen
Als commercieel medewerker binnendienst onderhoud je contacten met (potentiële) klanten wereldwijd. Samen met ervaren accountmanagers informeer en adviseer je hen over onze producten en diensten. Je zet de klantwensen en – behoeften om naar verkoopprognoses en offertes. Je bent service gericht en in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Intern onderhoud je veel contact met collega’s van de afdeling verkoopplanning en werk je nauw samen met directe collega’s van de verkoop- en productieafdeling(en). Daarnaast houd je klantgegevens up-to-date in het CRM-systeem, bewaak je het orderproces en ben je medeverantwoordelijk voor het aftersales traject.

Dit ben jij
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een ondernemende, klantgerichte en commerciële instelling. Je bent vindingrijk, overtuigend en werkt gestructureerd. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gaat graag zelfstandig te werk.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde commerciële HBO opleiding;
  • Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal;
  • Stage- of werkervaring in de agrarische sector én affiniteit met deze producten.


Wat bieden zij?
Zij bieden een zelfstandige functie in een dynamische internationale markt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een uitstekende beloning en 25,5 vrije dagen. In eerste instantie start je met een jaarcontract waarbij het nadrukkelijk de intentie is om dit contract na een jaar om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard bieden zij jou een uitgebreid inwerkprogramma aan waarbij je kennis maakt met alle afdelingen, vestigingen en partners. En heb je een prachtige werkplek in een volledig verbouwd kantoor. 


De opdrachtgever

Is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Dit familiebedrijf is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Met de genetica, jonge planten en expertise leveren zij telers wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame en renderende keten en maken hiermee de wereld mooier voor huidige en toekomstige generaties. Met vestigingen in Duitsland, China en Noord-Macedonië is er ingezet op een internationale productie-infrastructuur van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid.


Je nieuwe werkplek
Binnen deze organisatie spat de passie voor de rassen die ze ontwikkelen en veredelen ervan af. Of het nu gaat om onderzoekers, teeltmedewerkers, laboranten, accountmanagers of directie: ze delen stuk voor stuk de drive om onze rassen maximaal te laten presteren en ervoor te zorgen dat zij wereldwijd nummer 1 blijven. Ze hebben op onze hoofdvestiging ongeveer vierhonderd medewerkers. Hier kennen ze een enorme diversiteit: ruim vijftig nationaliteiten met verschillende opleidingsniveaus en leeftijden.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: