Junior Accountmanager Inside Sales

Junior Accountmanager Inside Sales (vacaturenummer 2021.1203)

Direct solliciteren?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: € 2.200,00 – € 3.200,00 /maand afhankelijk van ervaring
Locatie: Breda / vestigingen

Stuur je CV naar info@targetrecruiters.nl of neem contact op:

Contactpersoon: Maurice Schill
Telefoonnummer: 06 20 36 33 14

Junior accountmanager Inside Sales
Als junior accountmanager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het onderhouden van bestaande relaties en werven van nieuwe zakelijke relaties. Je zult zowel werkzaam zijn op het hoofdkantoor als een of meerdere vestigingen afhankelijk van je woonplaats en je maakt onderdeel uit van een energiek team.

Wij zijn opzoek naar echte aanpakkers. Je bent commercieel sterk en bent een kei in telefonische verkoop. Jouw insteek is sales gedreven en bedrijfskundig. De opdrachtgever is geen callcenter, maar een binnendienst sales team wat niet alleen de interactie met de klant zoekt, maar een kwalitatief gesprek voert. Zij maken het verschil met de kennis, kunde, service en dienstverlening. Deze insteek vertegenwoordig jij. Ze denken mee met de klant en bieden vanuit dit inzicht een echte toegevoegde waarde. Dagelijks maak jij dit verschil en is dit ook hetgeen wat jouw drijfveer is om jouw resultaten en commerciële doelstelling maandelijks te realiseren.

Samen met je collega’s zorg je er dagelijks voor dat het segment 1 klantenbestand (bedrijven met 1 a 2 machines/software) onderhouden wordt. Daarnaast ben jij de verantwoordelijk voor het vernieuwen en verlengen van bestaande contracten. Dit doe jij vanuit een sales gedreven perspectief. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Je wordt geacht hier alle potentie uit te halen voor zowel jezelf als de buitendienst. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het e-commerce platform. Ook genereer je leads voor de accountmanager buitendienst. Je wordt begeleid en rapporteert direct aan de Teamleader Inside Sales.

Over de werkgever
De organisatie biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren we dan ook samen. Het is een uitdagende en ondernemende werkomgeving. Ze hebben een winnaarsmentaliteit en weten waar ze samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo meer en meer klantgestuurd te ondernemen, is wat ze doen. Dat is ook wat ze vieren zodra ze stappen maken.

Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

Zowel vanuit de binnen – als buitendienst zijn zij altijd op zoek naar kansen en blijf je op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Je hebt als accountmanager een regierol, waarbij je coördineert, controleert en delegeert om de klant optimaal te bedienen


Wie ben jij?

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur in een richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste;
 • 2 jaar werkervaring in deze of een vergelijkbare branche is een pré; Bij voorkeur ervaring in de (IDM) Integrated Document Management branche, IT-branche of in een andere zeer competitieve markt;
 • Jouw drijfveer is om in contact te zijn met onze (potentiele) klanten. Je bent een specialist ofwel bewezen succesvol in de (telefonische) verkoop van diensten en oplossingen;
 • Kennis en affiniteit van (IT) bedrijfsprocessen om diensten te kunnen positioneren. Daarmee creatief in het creëren van diensten/ oplossingen, communiceert met flair en is in staat meerwaarde over te brengen bij prospects/ bestaande relaties;
 • Een echte hunter waarbij voortgang van de bewaking en ‘closing of deals’ key is;
 • In staat gedisciplineerd, planmatig en zelfstandig te werken;
 • Teamplayer. Ondanks persoonlijke targets een focus op de regio –en organisatiedoelstelling. Een echte teamplayer voor collega’s binnen en ook buiten de salesfunctie;
 • Correcte en volledige beheersing van de Nederlandse en (pre is) Engelse taal in woord en geschrift.


Wat biedt deze organisatie de Junior accountmanager Inside Sales

 • Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en informele sfeer;
 • Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;
 • Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;
 • Een uitdagende functie met bewegingsruimte in je rol;
 • Een mooi en voor ontwikkeling vatbaar beloningspakket inclusief jaarlijks variabel loon;
 • Groeipotentie in promotiemogelijkheden binnen het team ofwel middels de ontwikkeling naar de buitendienst.


Over de organisatie
Ze zorgen voor het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen bij diverse klanten. De organisatie heeft vestigingen in Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Arnhem- Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.

Zij verdiepen zich in de verschillende processen van organisaties op het gebied van document- en informatiestromen. Dit doen zij door het analyseren van de administratieve processen binnen de organisatie, het neerleggen van een propositie voor optimalisatie en natuurlijk door de uiteindelijke oplossing te managen.

De organisatie richt haar deskundigheid, diensten en producten op de Profit-, Non-Profit- en Grafische sector. Het doel is uiteindelijk om samen, met een team van ruim 120 medewerkers, een hoge mate van klanttevredenheid en klantloyaliteit te creëren bij zowel potentiële als bestaande relaties.

Jouw nieuwe sales(job) is ons target!

Neem contact met ons op via info@targetrecruiters.nl of bel naar 06-20363314
Contact
%d bloggers liken dit: