Er is enorm veel vraag, maar te weinig aanbod. We hebben het hier over sales gerelateerde functies. Slimme junior en senior accountmanagers begrijpen dan dat zij voor andere organisaties van grote waarde zijn. De kans dat je nu meer kunt verdienen is groter dan ooit. Dat is alvast mooi meegenomen. Ga het in ieder geval eens onderzoeken…

Wij hebben jouw nieuwe werkgever al gevonden

Blijf je zitten waar je zit, of kies je ervoor om een nieuwe stap in jouw carrière te maken? Dat bepaal je natuurlijk zelf, maar volg altijd je hart. Gaan werken voor een andere werkgever kan ook aantrekkelijk zijn omdat je zin hebt om een ander product of dienst te vertegenwoordigen. Of misschien wil je wel internationaal gaan werken. Het kan allemaal.

Jouw eerste stap?

Durf de drempel over te stappen als je het gevoel hebt dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan.

Na het uploaden van je CV gaan wij voor jou op zoek. Dan kun je zelf bepalen of je ‘Nee’ of ‘Ja!’ gaat zeggen…

Upload je CV!

Waarom zou je het eigenlijk niet doen? Laat hier jouw gegevens achter, zodat er altijd een moment is dat we iets beters voor je kunnen vinden.

Target Recruiters – voor nieuwe uitdagingen in de verkoop

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.