De zomerperiode is vaak een tijd voor zelfreflectie. Tijdens de vakantie heb je nu eenmaal meer tijd om na te denken. Het grootste gedeelte van het jaar zit erop en als je werkzaam bent in de sales dan wordt er van je verwacht dat je de laatste paar maanden keihard gaat ‘knallen’ om het jaar positief af te sluiten. En…hoe voel jij je als je in de spiegel kijkt?

Als het goed is ben je blij!
Want je kunt er, na een fijne vakantieperiode, weer met volle energie tegenaan. Je hebt immers leuke klanten, gezellige collega’s en je werkt in een marktsegment waar jouw inbreng het verschil maakt. Bovendien gaat jouw product of dienst echt ergens om; je bent er trots op dat je voor deze werkgever werkt. Niet geheel onbelangrijk is dat ‘koning sales’ ook thuis op handen gedragen wordt; je komt meestal opgewekt thuis en verdient ook nog eens een goede boterham.

Of is het gras toch ergens groener?
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je erachter bent gekomen dat het beter zou zijn om een ander pad te gaan bewandelen. Je zou eigenlijk een nieuwe bestemming voor jouw carrière moeten vinden. Dat wist je eigenlijk allang, maar de vakantieperiode heeft je dat nog eens extra doen beseffen. Kom je dan nu in actie?

De markt schreeuwt om ervaren salespersonen!
Net zoals er krapte op de huizenmarkt is geldt dat ook voor banen in de sales. Dat betekent dat je juist nu van grote waarde kunt zijn en door een nieuwe werkgever wellicht wel beter beloond wordt.
Kijk daarom eens naar deze interessante vacatures of neem contact met ons op. Voor wie zijn of haar gegevens achterlaat gaan we op zoek naar een passende nieuwe werkomgeving waar je jezelf elke dag koning of koningin zult voelen.

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.