Je kunt weer gaan jagen als je accountmanager bent! Het virus is de zalm die door de beer (het vaccin) wordt verorberd. Dus is het tijd nu de tijd om uit je ‘lenteslaap’ te komen, want vanuit je veilige hol thuis blijkt online klantcontact toch lang niet zo leuk te zijn als je het gewend was. Nu de zomerperiode nadert wordt het daarom tijd om klanten weer recht in de ogen te kijken, afspraken te maken en erop uit te gaan. Maar zitten klanten ook om je te springen?

Afspraken maken…
Als je verantwoordelijk bent voor de realisatie van een bepaalde omzet dan heb je afspraken nodig om een vette kerst te behalen. Zo eenvoudig is het. Alleen hebben jouw potentiële klanten ook een uitdaging; ook zij worden weer actief, maar zwemmen misschien niet gelijk jouw kant op omdat er uitgestelde prioriteiten zijn.

Wat je deze zomer moet doen?
Vooral enorm creatief zijn! Elke dag zoeken naar nieuwe manieren om klanten voor je te winnen. De telefoon zullen zij niet zomaar opnemen, daarvoor is het veel te druk. Iets sturen naar info@bedrijfnaam.nl is ook geen optie, want dat belandt meestal bij de ‘deleted items’. Naast creatief zijn zul je vooral moeten begrijpen hoe je nieuwe deuren opent. De verkooptechnieken heb je immers al.

Zullen we eens samen gaan vissen?
We hebben een beproefde methode om veel nieuwe klanten binnen te hengelen! Samen vissen is effectiever, samen deuren openen ook! Kijk maar eens op: www.closenofverzuipen.nl

Tot slot…
Mocht je erachter komen dat er in jouw jachtgebied te weinig vissen zijn, dan hebben we altijd beregoede alternatieven; jachtgebieden waar vette zalmen zitten…

NB: Beren gaan alleen maar in winterslaap vanwege hun omvang. Dus weg met al die coronakilo’s en nu weer aan de slag!

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.