Tsja…soms verwacht je het gewoon niet en nee ik heb geen vliegende giraf gezien. Wel is er iets waar ik mij nogal over verbaas. Plotseling blijkt er een prachtig zicht te zijn op een mooie toekomst voor mensen die boordevol energie zitten en hun nek uit willen steken. Ja, je leest het goed.

Maar er was toch sprake van een crisis?
Dat is althans wat ik dacht. Je gaat toch wat meer nadenken, wellicht gestimuleerd door de avondklok, over al die mensen die hun baan verloren zijn en bedrijven die het niet gered hebben. Hoewel dit helaas deels de waarheid is, moest ik toch even twee keer knipperen met m’n ogen toen ik op mijn lijst van aanvragen keek.

Een run op commerciële vacatures!
Het is een prachtige boodschap die ik heb, want de afgelopen periode stromen de aanvragen voor het invullen van nieuwe vacatures weer bij ons binnen. Veel bedrijven zijn op zoek naar professionele binnen- en buitendienstmedewerkers die zij in vaste dienst willen hebben. Daarnaast zijn we ook op zoek naar geschikte kandidaten voor een groeiend aantal vacatures voor recruiters. Er wordt dus weer in commerciële banen geïnvesteerd.

Waarom zo veel nieuwe aanvragen?
De mogelijke reden van al die nieuwe vacature aanvragen is dat de rol van sales enorm veranderd is. Klanten zijn daarom op zoek  nieuwe verkooptalenten die begrijpen dat je in een online wereld klanten juist op een veel persoonlijkere manier kunt benaderen dan vroeger. Dit gedachtegoed kun je overigens terugvinden in deze aansprekende video.

Wil jij je nek uitsteken?
Echte salesmensen houden niet van verloren kansen. Dus knipper niet met je ogen, maar ga gelijk naar onze vacatures door hier te klikken.

Graag tot ziens!

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.