Dit bericht gaat over kansen en anders kijken naar datgene wat je als ZZP’er kunt betekenen. Is het volgende herkenbaar? Je bent ooit, met veel enthousiasme en passie, een eigen bedrijf begonnen, maar ineens gooide de coronacrisis roet in het eten. Terwijl de rekeningen gewoon betaald moeten worden. Geen zorgen meer, want er is werk in overvloed voor iedereen die klantvriendelijkheid in zijn genen heeft zitten. 

Horeca medewerkers die thuis serveren?
Ja, we zijn op zoek naar onder andere horecamedewerkers. Als het goed is heeft jouw werkgever je ooit als ZZP’er gekozen vanwege je service gerichtheid en het goed kunnen bedienen van klanten. Luisteren is ook een van je kwaliteiten, anders krijgen klanten verkeerde bestellingen. Alleen zijn de gebruikelijke werkzaamheden plotseling weggevallen of maak je veel minder uren nu de horeca weer eerder moet sluiten. Kun je dan thuis serveren? Wij denken van wel…

Andere mensen met veel klantcontact…
Het kunnen mensen zijn die zich als winkelpersoneel verhuren in de detailhandel. Klanten blijven thuis en bestellen veel meer via internet. Tijdelijke banen komen als eerste te vervallen en jij bent als  ZZP’er als eerste ‘de Sjaak’. Wellicht zijn het wel ZZP’ers die zichzelf verhuren als schrijver, journalist of interviewer die vanwege crisistijd onvoldoende geld in de portemonnee hebben. Ook zij hebben veel mensenkennis en kunnen hun kwaliteiten per direct gebruiken om toch de rekeningen te kunnen betalen. Wie nog meer veel met mensen in contact komen? Wat dacht je van al die mensen die in de evenementen branche werken. Dat zijn pas mensen met mensenkennis!

Ook zin in thuis serveren, luisteren en je mensenkennis vergroten?
Blijf niet zitten, sta op uit je stoel, neem contact met ons op en solliciteer! Voor klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers hebben we veel vraag naar:

Commercieel Medewerkers Binnendienst!

Gelijk aan de slag
Je hoeft geen auto te hebben, uren kan je grotendeels zelf indelen en vanuit jouw eigen bedrijf factureren. Misschien is het plezierigste nog wel dat je gewoon vanaf je thuiswerkplek aan de slag kunt en je de crisis gewoon te boven komt door anders naar je eigen kwaliteiten te kijken.

“At your service! 

Target Recruiters

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.