Ken jij iemand die veel saleservaring heeft opgedaan in de ICT sector? Het is zo’n man of vrouw die alles weet van online samenwerken, werkplekbeheer, digitale veiligheid, cloudoplossingen en moderne apps. Een persoon die gemotiveerd is om een echte grote carrièresprong te maken. Zo ja, fluister hem of haar dan het volgende in:

“…Een organisatie met een enorm klantenbestand is op zoek naar je…”

Deze ervaren ICT accountmanagers kunnen gelijk succes behalen, omdat er al meer dan 30 jaar een zeer aansprekende klantendatabase opgebouwd is door deze organisatie in een aan de ICT verwante sector. Dus naast alleen ‘koud acquireren’ kun je gelijk ‘warm aan de slag’. Dat is nog eens een mooi begin!

“…De salarissen zijn erg aantrekkelijk…”

Deze organisatie is niet op zoek naar snelle verkopers, wel naar gesprekspartners voor klanten op ICT gebied. Zij weten bijvoorbeeld alles op het gebied van Microsoft Office 365, VoIP en andere ICT oplossingen. Meedenkers leveren tevreden klanten op, dus genereren ze ook meer omzet over een langere periode. Dat mag beloond worden vinden zij. Een professionele relatiemanager is daarom verzekerd van een zeer goed salaris.

“…Persoonlijk groeien doe je sneller onder de paraplu van een holding…”

Die persoon die je kent heeft het al geruime tijd over een promotie. Alleen is er tot op heden niets van gekomen. Hij of zij werkt bijvoorbeeld in een klein ICT bedrijf waar het uitdagend is om de vleugels echt uit te slaan. Er wordt dan helaas onvoldoende gebruikgemaakt van iemands persoonlijke kwaliteiten. De organisatie, waar we ICT salestalent willen plaatsen, biedt groeimogelijkheden die niet op twee handen te tellen zijn, omdat ze onderdeel zijn van een groter geheel.

“Pssstt….Misschien ben je dit zelf wel!”

Nieuwsgierig bij wie jij dan aan de slag kunt?
Bel, dan vertellen we het je, of neem contact op via het contactformulier. Vertel het door als je iemand kent met ICT saleservaring die je een mooie carrière gunt in een moderne ICT organisatie met veel ambitie.

Doen!

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.