Voor alle klanten van deze bekende organisatie ben jij cruciaal, jij kent en beheert immers hun data en hebt de toegang ertoe. Directieleden en managers willen met je praten, jij hoort immers de echte ervaringen van klanten. Je wordt op handen gedragen door het sales management, want jij signaleert waardevolle verkoopkansen. Wie je bent?

Een behoorlijk slimme vogel
Iemand die begrijpt dat alles tegenwoordig om data en klantgegevens gaat. Zonder data valt elke business stil. Als je dan ook nog eens mag werken voor de organisatie die ’s werelds grootste bedrijfsinformatiedatabase beheert, dan wordt voor deze organisatie werken wel heel aantrekkelijk. En als we je nu vertellen dat jij je onder andere gaat bezighouden met de klantentevredenheid van klanten die in de Fortune Top 500 staan…

Reageer en bouw een prachtig persoonlijk netwerk op!
Een slimme vogel gebruikt namelijk niet alleen de telefoon maar heeft ook ervaring met social media om klanten te ondersteunen. Als je dat een beetje goed doet blijft er tijd over om te fitnessen, te zwemmen of naar de sauna te gaan. Die faciliteiten biedt deze organisatie namelijk ook aan haar werknemers. Natwerken mag dus ook 😊

Prestaties van bedrijven verbeteren met gegevens en inzichten
Als je praktijkervaring opdoet in het verbeteren van prestaties van bedrijven stijgt jouw waarde torenhoog. Om dat nog beter te onthouden zit deze gerenomeerde organisatie op een iconische locatie in Rotterdam waar je geen hoogtevrees moet hebben en ook niet bang moet zijn om actief te leren.

Nieuwsgierig geworden?
Dit is een kans om echt niet te laten schieten. Kijk maar hier vooral ook als je zowel de Nederlandse als Engelse taal op C-niveau beheerst.

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.