Vele jaren heeft Robert van Canon ons (in onze vorige baan) geholpen met een snelle levering om een optimale klantentevredenheid te bewerkstelligen. Hoe leuk is het dan om nu iets terug te doen voor de Villa Pardoes waar hij zich bezig houdt met de sponsoring.

“Al een aantal jaren doen wij met een team enthousiaste vrijwilligers er alles aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Villa Pardoes huis in Kaatsheuvel. Het Villa Pardoes huis is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun gezin kunnen deze kinderen hier gratis van een week vakantie genieten. Even geen zorgen voor kind en het gezin.”

Wil jij ook een bijdrage leveren? Stuur ons een bericht via info@targetrecruiters.nl dan breng ik je in contact met Robert Vos.

  • Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.